medrek.se

Vårdadministrativ enhetschef till Endokrinologi/Njurmedicin, Karolinska

Regioner
Utgår

2021-03-08

Ansök nu

Vårdadministrativ enhetschef till Endokrinologi/Njurmedicin, Karolinska

I Tema Inflammation och Åldrande ingår flera internmedicinska specialiteter som endokrinologi och metabolism, njurmedicin, gastroenterologi och lungmedicin samt geriatrik, reumatologi, hud och venereologi. Vården är organiserad i 14 patientflöden baserade på likartade diagnoser. Temat har en stor öppenvårdsprofil med stark klinisk forskning.

Vårdadministrationen inom tema Inflammation och Åldrande består i dag av cirka 100 medarbetare, som leds av fyra vårdadministrativa enhetschefer och en vårdadministrativ chef. 

Om tjänsten
Som vårdadministrativ enhetschef leder du arbetet för de medicinska sekreterarna och administratörerna inom en av våra enheter, Endokrinologi/Njurmedicin, som finns i Huddinge, Solna, Rosenlund och vid Södersjukhuset.

Du ansvarar för såväl personal, ekonomi, miljö och arbetsmiljö samt att driva och utveckla administrativa processer. Som enhetschef har du ett mycket nära och aktivt samarbete med övriga chefer inom temat. Vi värdesätter vårt teamarbete högt. Du ingår i ledningsgruppen för två medicinska enheter samt för vårdadministration. Du rapporterar till den vårdadministrativa chefen på temat. Du leder och fördelar arbetet inom ditt ansvarsområde.

Vi söker
Vi söker dig som brinner för ledarskap! Vi söker dig som tycker om att motivera, coacha och stödja dina medarbetare. Du är lojal mot verksamheten och fattade beslut. Du har ett kommunikativt sätt som gör att du kan förmedla mål och visioner genom att omsätta dem till konkreta planer och tankar. Du brinner för att ta vårdadministration till en ny framtid, där digitalisering är ett stort inslag. 

Vidare söker vi dig som är en engagerad, handlingskraftig och inspirerande ledare som har förmåga att se helheten. Du vill driva förändringsprocesser samtidigt som du vill förvalta det som fungerar bra. Vi värdesätter personliga egenskaper såsom: 

- Samarbets- och initiativförmåga med hög servicekänsla 
- God prioriteringsförmåga 
- Entusiasmerande och ett positivt förhållningssätt 
- Nytänkande 

Vår arbetsmiljö präglas av våra värderingar Ansvar – Medmänsklighet – Helhetssyn. 
​​​
Kvalifikationer 
Krav: 
- Utbildning inom hälso- och sjukvård, gärna inom administration.
- Erfarenhet av ledarskap.
- Erfarenhet av komplexa organisationer. 
- Erfarenhet från roller som innefattar medarbetaransvar.
- Besitter kompetens inom förbättringsarbete samt ledning och styrning.

Meriterande:
- God kännedom om Klassifikation/DRG

Ansökan 
I vår rekryteringsprocess använder vi oss av Assessios test MAP och Matrigma. MAP är ett personlighetstest och Matrigma är ett icke-verbalt begåvningstest och båda bygger på arbetspsykologisk forskning. Testerna används som ett komplement till dina erfarenheter och kompetenser och syftet är att göra vår urvalsprocess kvalitetssäker och transparent. 

Efter ansökningstidens slut kommer du att få ett mejl med en länk till testerna. Du får sedan tre arbetsdagar på dig att genomföra testerna.

Din ansökan är inte komplett förrän du genomfört testerna.  
Välkommen med din ansökan genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.  

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. CV
2. Genomförda tester (MAP och Matrigma)  
3. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev (frivilligt)

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Kontroll av arbets- och uppehållstillstånd kommer att ske i samband med intervju.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

OBS: Vi kommunicerar främst med e-post från vårt rekryteringssystem. För att säkerställa att alla mejl kommer fram rekommenderar vi följande:
- när du får bekräftelsemejl på din ansökan, spara avsändaren som kontakt
- se över dina filterinställningar för skräppost
- hålla utkik i din skräppost.

Dela detta jobb

Vårdadministrativ enhetschef till Endokrinologi/Njurmedicin, Karolinska

Karolinska Universitetssjukhuset