medrek.se

Vårdadministrativa enhetschefer Tema Akut och Reparativ medicin

Ansök nu

Vårdadministrativa enhetschefer Tema Akut och Reparativ medicin

Referens nummer

2021/2365

Vi erbjuder
Är du en ledare med ett growth mindset som vill vara med och utveckla framtidens vårdadministration? Varmt välkommen med din ansökan!

I dag består Vårdadministration Tema Akut och Reparativ medicin av cirka 135 medarbetare, som leds av tre vårdadministrativa enhetschefer och en vårdadministrativ chef. Vi önskar nu tillskott i chefsgruppen och utökar med två vårdadministrativa enhetschefer till två av våra enheter. Den ena enheten är Öron,näsa hals och Hörsel och balans. Den andra enheten vill vi bygga upp tillsammans med dig. Vårt fokus kommer vara att engagera medarbetarna så att alla känner sig delaktiga i att bygga upp den nya enheten. Det är din personliga lämplighet som avgör vilken av de två enheterna du får möjlighet att leda.

Som enhetschef har du ett ansvar för såväl personal, ekonomi, miljö och arbetsmiljö men du ska även driva och utveckla administrativa processer där fokus är nytänkande och engagemang. Som enhetschef arbetar du aktivt med övriga chefer inom temat och vi värdesätter vårt teamarbete högt. Du kommer sitta i ledningsgruppen för vårdadministration och rapporterar till den vårdadministrativa chefen.

Om tjänsten
Vi söker dig som brinner för ledarskap! Du kan motivera dina medarbetare men även stödja och coacha dem. Du är lojal mot verksamheten och fattade beslut. Du har ett kommunikativt sätt som gör att du kan förmedla mål, visioner och även omsätta dem till konkreta planer och tankar. Du leder och fördelar arbetet inom ditt ansvarsområdet. Du brinner för att ta vårdadministration till en ny framtid där digitalisering är ett stort inslag. Då dina medarbetare är utlokaliserade på flera platser ställer det stora krav på din kommunikativa förmåga för att nå ut och vara en närvarande chef.

Vi söker
En engagerad, handlingskraftig och inspirerande ledare som har förmåga att se helheten. Du har erfarenhet från roller som innefattar medarbetaransvar och besitter kompetens inom förbättringsarbete samt ledning och styrning. Du vill driva förändringsprocesser samtidigt som du vill förvalta.

Vi värdesätter personliga egenskaper såsom:

- Samarbets- och initiativförmåga med hög servicekänsla
- God prioriteringsförmåga
- Entusiasmerande och ett positivt förhållningssätt
- Har ett growth mindset
Kvalifikationer

Utbildning inom hälso- och sjukvård, gärna inom administration. Erfarenhet av ledarskap. Erfarenhet av komplexa organisationer.

Stor vikt läggs på personlig lämplighet. 

Ansökan
I vår rekryteringsprocess använder vi oss av Assessios test MAP och Matrigma. MAP är ett personlighetstest och Matrigma är ett icke-verbalt begåvningstest som båda bygger på arbetspsykologisk forskning. Testerna används som ett komplement till dina erfarenheter och kompetenser och syftet är att göra vår urvalsprocess kvalitetssäker och transparent.

Om du uppfyller tjänstens kvalifikationer kommer du att få en inbjudan till att utföra tester. Länken skickas normalt första dagen efter ansökningstidens slut och du får sedan tre arbetsdagar på dig att genomföra testerna.

Om du har frågor kring testerna är du välkommen att kontakta rekryteringstest.karolinska@sll.se

Din ansökan är inte komplett förrän du genomfört testerna.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Personligt brev
3. Genomförda tester (MAP och Matrigma)
4. Kompletta ansökningshandlingar för LUS-tjänst, se nedan

Välkommen med din ansökan!
Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
Läs mer här(öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn

Vårdförbundet, Centralt

Telefon
08-517 76 999

Namn

Kommunal, Rune Engleskär

Telefon
08-585 803 69

Namn

SACO, Ulf Olsson

Telefon
08-585 811 37

Namn

Läkarföreningen, Helena Genberg

Telefon
073-374 24 76

Namn

Vision Carina Pettersson

Telefon
072-5808666

Dela detta jobb

Vårdadministrativa enhetschefer Tema Akut och Reparativ medicin

Karolinska Universitetssjukhuset