medrek.se

Vårdadministratör/Medicinsk sekreterare

Regioner
Utgår

2022-02-13

Ansök nu

Vårdadministratör/Medicinsk sekreterare

Beskrivning av tjänsten

Dina främsta arbetsuppgifter är vårdadministrativ dokumentation, receptionsarbete i viss mån, telefonservice, tidsbokning och annan dokumentation. Du kommer ha möjligheten att utveckla rollen med andra administrativa uppgifter utefter verksamhetens behov och din kompetens. Du kommer arbeta i en organisation där du kan vara med att påverka och ta beslut men där det också ställs krav på dig som anställd, på kvalitet och kontinuitet.

KVALIFIKATIONER

Vi söker en kollega som

  • Är utbildad vårdadministratör/medicinsk sekreterare som kan arbeta både självständigt och i team.

  • Trivs med varierande arbetsuppgifter, är ansvarstagande, strukturerad, serviceinriktad, effektiv, flexibel och tycker om samarbete.

  • Har en positiv inställning och ett högklassigt bemötande gentemot människor i sin omgivning så som kollegor, kunder och patienter.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Anställningsvillkor

  • Anställningsform: Tillsvidare 40 timmar i veckan

  • Tillträde: Enligt överenskommelse

  • Lön: Individuell lönesättning

  • Utdrag från belastningsregistret kommer efterfrågas

OM FÖRETAGET

Spine Center Göteborg är en privat högspecialiserad enhet som erbjuder ett professionellt och individuellt omhändertagande av patienter med besvär orsakade av sjukdomar i hals-, bröst eller ländryggen. Att arbeta hos oss innebär många möjligheter, ett stort ansvar och inte minst en daglig glädje över att kunna ge god vård. Omgiven av många duktiga kollegor finns goda chanser för dig att växa. Vi är en spännande och lärorik verksamhet i ständig utveckling.

Spine Center Göteborg är en del av GHP.

GHP är en svensk börsnoterad sjukvårdskoncern med ca 800 anställda. Vi bedriver vård vid specialistkliniker i Sverige och Danmark. GHP startades 2006 med ambitionen att förbättra vården i Sverige genom specialiserade kliniker med kvalitet i världsklass.

Varje klinik specialiserar sig på en enskild patientgrupp, vilket leder till en högre effektivitet och kvalitet. Detta är fundamentet för klinikernas och GHP:s verksamhet – ”Kvalitet genom specialisering”.

Vi anser att det bästa sättet att öka kvaliteten och effektiviteten i den svenska vården är att flytta ut den vård som inte behöver akutsjukhusets resurser till specialiserade kliniker fokuserade på enskilda patientgrupper. Dessa kliniker skall bemannas av alla de olika yrkesgrupper som patientgruppen kan behöva träffa. På så sätt ökar vi sannolikheten att patienten inte behöver leta vidare efter vård och vi gör det möjligt med teamarbete kring patientens åkomma. Våra kliniker är huvudsakligen lokaliserade till Stockholm, Göteborg, Skåne och Köpenhamn.

Jessica Scherman | Kontaktperson

jessica.scherman@spinecenter.se

Dela detta jobb

Vårdadministratör/Medicinsk sekreterare

GHP Specialty Care AB