medrek.se

Vårdadministratör/medicinsk sekreterare till Tema Hjärta o Kärl, Huddinge

Ansök nu

Vårdadministratör/medicinsk sekreterare till Tema Hjärta o Kärl, Huddinge

Vi erbjuder  

Vi kan erbjuda dig ett stimulerande och omväxlande arbete med stora utvecklingsmöjligheter utifrån de behov som finns på din placering samt inom enheten. Du kommer att ha ett nära samarbete med medicinska sekreterare och övriga yrkeskategorier inom de verksamheter vi har uppdrag gentemot.

Som anställd inom enheten erbjuds du individuell kompetensutveckling och flextid. Vi förespråkar friskvård och erbjuder möjlighet att träna i våra fina personalgym. Arbetstiden är 39.30 timmar i veckan måndag-fredag dagtid.

Om tjänsten  

Medicinska sekreterare ingår i administrativa enheten med omkring 17 medicinska sekreterartjänster fördelat på Huddinge och Solna. Administrativa enheten har i uppdrag att ge vårdadministrativt stöd till alla flöden inom Tema Hjärta o Kärl. Enheten leds av en Administrativ chef och en teamledare. Du kommer att arbeta tillsammans med en kollega och dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:  

  • Handläggning/planering av slutenvårdspatienter  
  • Journalskrivning  
  • Brev och remisser via digital diktering i journalsystemet Take care  
  • Remisshantering  
  • Sjukdomsklassificering enligt ICD-10  
  • Telefonkontakter  
  • Deltagande i patientflödesledningsgruppen  
  • Posthantering samt diverse administrativa arbetsuppgifter utifrån verksamhetens behov  

Vi söker  

Vi söker dig som tycker om att arbeta i en miljö med varierande arbetsuppgifter och skiftande intensitet. Tjänsten ställer krav på stor flexibilitet, god initiativförmåga och en känsla för att se till helheten.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och egenskaper. Du behöver ha en god samarbetsförmåga och hög servicekänsla. Du är noggrann och kan organisera och prioritera ditt arbete på ett självständigt och effektivt sätt. Du är öppen för utveckling i arbetet och gillar att arbeta för ständiga förbättringar i verksamheten och att utvecklas i din yrkesroll. Vi värdesätter ett positivt förhållningssätt till arbetskamrater och övriga yrkesgrupper.  

Kvalifikationer  

Vi söker dig som är utbildad vårdadministratör/medicinsk sekreterare.  

Goda kunskaper i svenska språket och medicinsk terminologi är ett krav. Erfarenhet av Take care liksom utbildning i/kunskap om DRG är meriterande samt erfarenhet inom Hjärt-och kärlsjukvård.  

Vi arbetar utifrån Karolinskas värderingar: Medmänsklighet, Ansvar och Helhetssyn, vilket är självklart för din yrkesroll.  

Välkommen med din ansökan! 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

Tema Hjärta och Kärls vision är att vara ett nav och kunskapscentrum för patienter i behov av högspecialiserad vård. Temat jobbar integrerat med specialiteter, vård, forskning och utbildning. Vi erbjuder patienter vård inom samtliga områden som berör hjärta och kärl, och vi är ledande i Norden när det gäller att tillämpa och utveckla nya, mer skonsamma minimalinvasiva metoder för att bedriva högspecialiserad hjärtsjukvård.   

Temat består av cirka 450 medarbetare. Vi har fyra patientområden inom hjärtsvikt och medfödda hjärtfel: kranskärls- och hjärtklaffsjukdom, arytmi och kärlsjukdom. Inom dessa finns nio patientflöden och en gemensam vårdavdelning. Vården bedrivs både i Solna och Huddinge. Arbetet utförs i nära samarbete med specialiserade funktionsområden inom framförallt Perioperativ Medicin och Intensivvård, Bild och Funktion samt Hälsoprofessioner. Tillsammans följer vi patienten genom hela flödet. 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Kontakt
Camilla Ernst 
Administrativ chef
 072-598 14 55

Fackliga representanter
Vision Pernilla Helmersson 070-1671299
Kommunal Catharina Häggbom 072-5836737
Vårdförbundet Marianne Westin 070-1671435
Läkarföreningen Yvonne Dellmark 073-6681740

 

Dela detta jobb

Vårdadministratör/medicinsk sekreterare till Tema Hjärta o Kärl, Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset