medrek.se

logo

Vårdare/timvikarier till Förenade Cares sociala boenden i Malmö, Lund

Företag Forenede Care
Regioner
Kategorier
Utgår

2022-12-28

Ansök nu

Vårdare/timvikarier till Förenade Cares sociala boenden i Malmö, Lund

Letar du efter ett givande, spännande och utmanande arbete? Ett arbete som kräver engagemang, eget ansvar, teamarbete och möjligheten att göra skillnad? Då är det här arbetet något för dig! Vi söker nu timvikarier/vårdare som har möjlighet att arbeta på samtliga Förenade Cares sociala boenden i Malmö och Lund: Vallhem, Rönnbacken, Nattvilan och Piletorp.

VERKSAMHETSBESKRIVNING

Vallhem i Malmö är ett dygnsboende med 38 platser för hemlösa män som fyllt 20 år med en psykosocial problematik, missbruk och/eller psykisk ohälsa.

Rönnbacken i Malmö är ett dygnsboende med 18 platser för hemlösa kvinnor som fyllt 20 år med en psykosocial problematik, missbruk och/eller psykisk ohälsa

Nattvilan i Malmö erbjuder 14 akuta nattplatser för hemlösa personer (män och/eller par) som fyllt 20 år med socialt sammansatt problematik och har aktivt missbruk och/eller psykisk ohälsa. Platserna erbjuds för nattvila med kvällsmat och frukost.

Piletorp i Lund är ett akutboende för män och kvinnor från 18 år och uppåt, med en psykosocial problematik, missbruk och/eller psykisk ohälsa. Här finns 22 platser för män i dubbelrum och 4 platser för kvinnor, två enkelrum och ett dubbelrum.

Uppdraget på Förenade Cares sociala boenden innebär att ge brukaren en trygg boendemiljö och möjlighet till individuellt stöd och hjälp i kontakt med sjukvård, myndigheter och praktiskt socialpedagogiskt stöd. 

Verksamheterna har särskild inriktning på omvårdnad, trygghet, individuellt och respektfullt bemötande som är anpassat efter den enskildes behov och med tillvaratagande av den enskildes egna möjligheter.

Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för boende, personal, samarbetspartner och uppdragsgivare. Vi har engagerade medarbetare som alla arbetar efter vårt motto: Omtanke – Vänlighet – Service.

Förenade Care är certifierat enligt ISO inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

Vi arbetar i team bestående av vårdare, gruppledare samt verksamhetschef.

ARBETSUPPGIFTER

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå i mathantering, städning, administrativt arbete, boendestödjande samtal och kontakt med socialtjänst.

I arbetet ingår också kvalitets- och miljöledningsarbete genom att arbeta gemensamt för de mål som man tillsammans med verksamhetschefen kommit överens om på verksamheten.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är mentalskötare, socialpedagog, behandlingsassistent eller annan utbildning/erfarenhet som bedöms likvärdig. Ett krav är att du har erfarenhet av målgruppen.

Du sätter alltid den boende i centrum och behandlar alla med respekt, omtanke och service. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För dokumentation måste du behärska svenska språket i tal och skrift samt ha god datakunskap.

PERSONLIGA EGENSKAPER

Du har och känner ansvar för att främja ett helhetsperspektiv, bland annat genom att följa beslut, mål, värdegrund, policys, riktlinjer, avtal och andra övergripande dokument och beslut för Förenade Care.

Som person har du god social förmåga, är noggrann och ansvarstagande samt har ett gott bemötande. Du är självständig och lyhörd samt bidrar med en positiv anda i arbetslaget.

ARBETSTID 

Varierande: dag/kväll/natt

LÖN

Kollektivavtal finns.

TILLTRÄDE

Omgående

ANSÖKAN

Välkommen med din skriftliga ansökan och CV till Marie Nair E-post marien@forenadecare.com

SISTA ANSÖKNINGSDAG

Ansökningar behandlas löpande

Dela detta jobb

logo
Vårdare/timvikarier till Förenade Cares sociala boenden i Malmö, Lund

Forenede Care