medrek.se

logo

Vårdbiträden/undersköterskor till verksamheter i Staffanstorp och Dalby

Regioner
Utgår

2022-10-07

Ansök nu

Vårdbiträden/undersköterskor till verksamheter i Staffanstorp och Dalby

BESKRIVNING AV VERKSAMHETERNA

Björkbacken är ett vård- och omsorgsboende med somatisk inriktning belägen i natursköna Dalby. Boendet erbjuder 42 omvårdnadsplatser fördelat på tre enheter och drivs i uppdrag av Lunds kommun. På plats finns verksamhetschef, gruppledare, paramedicinare, sjuksköterska, Leva Livet inspiratör samt många engagerade undersköterskor och vårdbiträden.

Magnoliagården är ett vård- och omsorgsboende med demens- och somatisk inriktning beläget i centrum av Staffanstorp. Boendet erbjuder 52 platser fördelat på 5 enheter varav 2 enheter är demensenheter och 3 enheter är somatiska enheter. På plats finns verksamhetschef, gruppledare, paramedicinare, sjuksköterska, Leva Livet inspiratör, fastighetsskötare samt många engagerade undersköterskor och vårdbiträden.

Vi arbetar aktivt med vårt Leva Livet team som erbjuder våra boende ett rikt utbud av livskvalitetshöjande aktiviteter och social samvaro.

Vården präglas av en helhetssyn och grundtanken att de boende har förmåga att själv välja hur de vill leva sitt liv. Forenede Care värnar om kvalitet och god miljö för boende, närstående, personal och uppdragsgivare. Vi erbjuder interna och externa utbildningar samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vår värdegrund: Omtanke – Vänlighet – Service. 

  ARBETSUPPGIFTER  
Omvårdnad och omsorg om de boende. Vi jobbar med kontaktmannaskapet och lägger stor vikt på denna roll som vi ser som en nyckelperson för våra boende. Våra medarbetare har olika ansvarsområden inom vilka man ska arbeta självständigt och drivande. Medarbetarna blir ofta delegerade att ge läkemedel, sondmat, insulin samt såromläggningar.   
Som vikarie hos oss arbetar du tillsammans med vår ordinarie personal med att ge omvårdnad till våra kunder som bor på äldreboendet. I arbetsuppgifterna ingår även att ge mediciner efter delegering från en sjuksköterska.

KVALIFIKATIONER  

 Du behöver inte vara utbildad undersköterska men vi ser gärna att du har erfarenhet av äldrevård och brinner för omvårdnad. 
Vi på Förenade Care vill ha medarbetare som är positiva, har nära till skratt och är lyhörda. Du ska ha ett genuint intresse av att möta varje boende som en unik individ och utforma dagens aktiviteter efter just denna person. Det är viktigt att du är engagerad och vill ta ansvar för, och utvecklas i ditt arbete.

KRAV 
Du måste kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift samt ha datavana.

ARBETSTID/VARAKTIGHET  
Vikariat och/eller timanställning med ev. möjlighet till förlängning. Tjänstgöringsgrad 75%-85%
Schemalagd arbetstid dag/kväll samt helg.

LÖN  
Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

TILLTRÄDE
Snarast

SISTA ANSÖKNINGSDATUM 
-Ansökningar behandlas löpande.

ANSÖKAN
Välkommen med din skriftliga ansökan och CV.

KONTAKTPERSON  
Madeleine Wickström, Verksamhetschef Björkbacken
Telefon: 0739-01 57 90

Emelie Borgström, Verksamhetschef Magnoliagården

Telefon: 0704-201470

Dela detta jobb

logo
Vårdbiträden/undersköterskor till verksamheter i Staffanstorp och Dalby

Förenade Care AB