medrek.se

Vårdcentralen Väla Hälsocenter söker Fysioterapeut / Sjukgymnast

Företag Prima Vård AB
Regioner
Utgår

2022-05-27

Ansök nu

Vårdcentralen Väla Hälsocenter söker Fysioterapeut / Sjukgymnast

Vårdcentralen Väla Hälsocenter söker fysioterapeut

 

Vi söker nu en nyutexaminerad eller erfaren fysioterapeut till vårt glada gäng på Väla Hälsocenter. Är du en engagerad och driven person som vill arbeta för morgondagens primärvård, då är det här tjänsten för dig. Hos oss får du en stabil arbetsgivare och kompetenta kollegor som värdesätter arbetsglädje!  

 

Dina arbetsuppgifter:

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av mottagningsverksamhet, undersökning, bedömning och behandling av patienter. Oftast rör det sig om olika typer av nydebuterade eller långvariga besvär från rörelse- och stödjeorganen så som nacke, rygg och artros. Du träffar yngre och äldre patienter och vi har ett nära samarbete med MamaMia som stöd i arbetet med de riktigt små. Du arbetar tillsammans med erfaren fysioterapeutkollega och där ni tillsammans fördelar arbetet på bästa sätt för att möta patientens behov. I arbetet ingår även patientundervisning och att leda grupper som ex artrosskola och vattengymnastik. Har du utbildning i Riktade hälsosamtal så är detta också ett arbetsmoment som kan ingå i ditt arbete. 

 

Din profil:
Du som söker är nyutexaminerad eller erfaren fysioterapeut med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Har du tidigare arbetat inom primärvård eller har utbildning i Riktade hälsosamtal är detta meriterande. 

Vi välkomnar dig med god samarbetsförmåga och som kan arbeta självständigt såväl som i team. Du har ett intresse för människor och har alltid patientens behov i fokus. För att klara uppdraget på bästa sätt är det viktigt att vara drivande, positiv, flexibel och ha förmåga att kunna prioritera och planera sitt arbete. Vi ser också att du värdesätter goda relationer och bidrar i arbetet för en god arbetsmiljö. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 


Vi erbjuder dig: 
Vi erbjuder dig ett varierat arbete med stor möjlighet att påverka och goda möjligheter till vidareutveckling. Här kommer du att ingå i ett team där alla har ett gott samarbete med varandra. Hos oss är det viktigt att ha roligt och vi ser det som en självklarhet att du vill vara med och bidra med den arbetsglädjen!

 

Anställning och ansökan:

Tjänstgöringsgrad: deltid eller heltid

Anställningsform: tills vidare

Tillträde: enligt överenskommelse

I den här rekryteringen arbetar vi med löpande urval. 

Välkommen med din ansökan!

 

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Verksamhetschef
Annette Davidsson, 0721-943484 eller annette.davidsson@primavard.se

 

Om vårdcentralen:

Vårdcentralen Väla Hälsocenter har cirka 30 anställda och 6 100 listade patienter. Här arbetar ett sammansvetsat gäng med fokus på tillgänglighet efter patientens behov. Teamarbete är ledordet här och vi ser oss alla som viktiga medlemmar. Hos oss hittar du allmänläkare, ST-läkare, AT-läkare, sjuksköterskor/distriktssköterskor, undersköterskor, fysioterapeuter, socionom/KBT-terapeut, receptionister, sekreterare, arbetsterapeut, servicemedarbetare, rehabkoordinator och dietist. 

Verksamheten ligger i ljusa lokaler nära Väla köpcentrum. Hit är det lätt att komma med kollektivtrafik eller bil och med parkeringsytor precis utanför vårdcentralen. Vi har även en filial inne på Väla köpcentrum som heter Väla Hälsa och Vaccin och som bemannas av sjuksköterskor och receptionister. 

Dela detta jobb

Vårdcentralen Väla Hälsocenter söker Fysioterapeut / Sjukgymnast

Prima Vård AB