medrek.se

logga

Vårdenhetschef till BB avd.16 och specialistmödravården på Danderyds sjukhus

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-09-27

Ansök nu

Vårdenhetschef till BB avd.16 och specialistmödravården på Danderyds sjukhus

Är du intresserad av att leda andra och utveckla antenatalvården och eftervården? Kvinnokliniken på Danderyds sjukhus söker en till vårdenhetschef till sitt engagerade chefsteam. Är du en kommunikativ ledare som är öppen för nytänkande kan du vara den vi söker.

Jobbannons

 

Erbjudande och arbetsuppgifter

 

På kvinnokliniken arbetar vi tillsammans och som chef i första linjen kommer du ha en väldigt viktig roll i vår gemensamma vision att

”tillsammans skapar vi Region Stockholms mest attraktiva klinik för kvinnosjukvård och förlossning”.

Du kommer få möjlighet att tillsammans med hjälpsamma och kompetenta chefskollegor och medarbetare att utveckla antenatalvården och eftervården. Du har ett nära samarbete med din närmsta chef, obstetrikens vårdchef. Förutom möjlighet till ett nära samarbete med din chef och chefskollegor kan du alltid vända dig till klinikens stödfunktioner i personal-, ekonomi-, kvalitet- och patientsäkerhetsfrågor. Vi erbjuder alla nya chefer att delta i sjukhusets egna ledarskapsprogram. Trivs du att arbeta inom en större organisation med mycket samarbete mellan avdelningarna är detta en tjänst för dig. Rollen innebär ansvar för verksamheten, personalen och ekonomin för den aktuella enheten. I uppdraget är du närmsta chef för ca 40 medarbetare.  

 

 

Din profil

 

Du har en bakgrund som barnmorska och gärna tidigare chefserfarenhet. Du har ett stort intresse för ledarskapsfrågor och sätter arbetsmiljö och patientsäkerhet i fokus och drivs av att göra förbättringar för att skapa en attraktiv arbetsplats. Du är en person som arbetar utifrån ett coachande förhållningssätt och är lyhörd för dina medarbetare. Du är en prestigelös lagspelare med ett mycket gott bemötande. Att ta ansvar, sätta sig in i nya situationer och ha ett helhetsperspektiv faller sig naturligt för dig. Du skapar goda relationer och är lojal mot fattade beslut.

 

Övrigt

 

Tillsvidareanställning som barnmorska, 38,25 tim/v med ett tidsbegränsat chefsförordnande på 4 år som vårdenhetschef med 40 tim/v.

 

Det är ett

 

100% administrativt uppdrag som chef men klinisk tjänstgöring kan förekomma vid enstaka tillfällen vid behov på sommaren. Möjlighet till förlängning av uppdraget finns. Tillträde enligt överenskommelse.

 

 

Ansökan

 

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Se nedan hur du ansöker.

 

Om oss

 

Kvinnokliniken bedriver akut och specialiserad vård med hög kompetens inom öppen och sluten vård. Verksamhetsområdet är indelat i en gynekologisk och en obstetrisk sektion. Vi har drygt 6500 födslar per år. Den obstetriska verksamheten omfattar: förlossning, auroraverksamhet, antenatalvård med medicinska eftervårdsplatser, medicinsk eftervård med planerade kejsarsnitt, lättBB med återbesöksmottagning och specialist MVC. På BB avd.16 har vi en mix av eftervårdsplatser och antenatal platser, totalt 14 vårdplatser.

Publicerad den 

Dela detta jobb

logga
Vårdenhetschef till BB avd.16 och specialistmödravården på Danderyds sjukhus

Danderyds Sjukhus AB