medrek.se

Vårdledare/Anestesisjuksköterska till Head and neck operation

Ansök nu

Vårdledare/Anestesisjuksköterska till Head and neck operation

På Head and neck operation (tidigare ÖNH-operation) i Solna arbetar vi med högspecialiserad, elektiv kirurgi inom områdena kranio/ortognat, plastik, endokrin och öron-näsa-hals.

Här utför vi stora, avancerade ansiktsoperationer inom bland annat trauma-, cancer- och plastikkirurgi. Vi utför även vissa mindre ingrepp i dagkirurgi. Våra patienter är i alla åldrar, från tonåren och uppåt, och kommer från hela Region Stockholm. Vi tar även emot neurokirurgiska patienter från Gotland.  

Vi erbjuder ett omväxlande arbete med goda möjligheter för utveckling. Som vårdledare blir du, tillsammans med dina vårdledarkollegor och omvårdnadschef, en del i teamet som arbetsleder vår verksamhet och en viktig kugge i att planera för en bra vård av våra patienter.

Som ny hos oss får du en personligt anpassad introduktion efter dina individuella kunskaper och behov. Självklart får du även del av Karolinska Universitetssjukhusets förmåner.

Om tjänsten 

I rollen som vårdledare är din huvuduppgift att operativt arbetsleda dagens operationsprogram. Du leder och samordnar teamen på salarna för att få till effektiva byten och ett bra flöde, så att hela operationsprogrammet hinns med.

I uppdraget ingår att: 

 • bedöma aktuellt personalbehov i relation till vårdtyngd och fördela personalen  
 • i samråd med ansvarig läkare samordna patientflödet  
 • verka för en patientsäker vård av god kvalitet  
 • medverka aktivt för att processer och flöden följer verksamhetens mål och visioner   
 • medverka till att gällande rutiner efterföljs och att nya implementeras  
 • hålla dig uppdaterad gällande nyheter inom enhetens vårdlogistik  
 • bistå omvårdnadschefen gällande förbättringsområden 
 • i samråd med omvårdnadschef och utbildningsledare medverka vid introduktion av nya medarbetare och studenter. 

Vårdledaruppdraget är på 50 % och innefattar även kliniskt arbete. När du inte tjänstgör som vårdledare arbetar du kliniskt som anestesisjuksköterska. 

Arbetstiden är förlagd måndag till fredag, med kvällstur kl. 10–19 igång i veckan. 

Vi söker  

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För oss är det viktigt att du tar ansvar för ditt arbete, att du samarbetar för att nå gemensamma mål och är prestigelös nog att rycka in där det behövs. Därtill ser vi att du är trygg i dig själv, finner dig i en föränderlig vardag och klarar av att bibehålla ett gott humör vid press och motgångar. Självklart visar du respekt för patienten och ger säker vård som präglas av öppenhet och kvalitet.

Kvalifikationer

Krav:

 • Legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom anestesisjukvård

Meriterande:

 • Erfarenhet av att arbeta som anestesisjuksköterska
 • Erfarenhet och/eller utbildning inom arbetsledning

Välkommen med din ansökan! 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

 1. Personligt brev  
 2. CV 
 3. Yrkeslegitimation
 4. Specialistbevis
 5. Övriga betyg/intyg

Om rekryteringsprocessen

Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande. 

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på vår hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset: https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering.

Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning. Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus. 

Funktion Perioperativ medicin och intensivvård (PMI) är sjukhusets samlade resurs för anestesi, operation, pre- och postoperativ vård samt intensivvård för vuxna. PMI ansvarar också för tryckkammare (HBO), högspecialiserad smärtvård och de steriltekniska enheterna.

Funktion Perioperativ Medicin och Intensivvård (PMI) förser Karolinska Universitetssjukhuset med operations- och anestesipersonal, pre- och postoperativ vård, smärtvård samt all intensivvård för vuxna.

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Dela detta jobb

Vårdledare/Anestesisjuksköterska till Head and neck operation

Karolinska Universitetssjukhuset