medrek.se

Vårdledare till Akutvårdsavdelning AVA, Solna

Regioner
Utgår

2022-12-04

Ansök nu

Vårdledare till Akutvårdsavdelning AVA, Solna

Vi söker dig som tillsammans med oss vill arbeta aktivt med att utveckla avdelningen framåt!

Om oss
AVA är en akutvårdsavdelning vilket innebär att patienterna vårdas en kortare tid hos oss. Patienterna kommer främst från Intensivakuten men vi tar även emot patienter från övriga sjukhuset som har ett ökat behov av övervakning och kontroller.  Vi samarbetar med många olika professioner och vårdenheter vilket ger en god kompensutveckling för våra medarbetare.


Om tjänsten
Huvuduppdraget är att vara stödfunktion/erfaren sjuksköterska till nya och mindre erfarna kollegor. Vårdledaren kan även fungera som operativ ledare på enheten. Det kan innebära att ta ansvar för att fördela resurser på enheten, bedöma prioriteringsläge, samarbeta med bemanningsassisten vid behov av förstärkning och akut uppkommen frånvaro. Utöver sitt uppdrag som vårdledare kan individuella uppdrag såsom läkemedelsansvar, studenthandledning mm. tilldelas. Vårdledaren har ett nära samarbete med omvårdnadschefer och förväntas vilja vara delaktiga i förbättringsarbeten.

Syftet med tjänsten som vårdledare är att ge ökad trygghet för både personal och patienter. Vårdledaren tillämpar evidensbaserad vård för att tillgodose att patienterna som vårdas på enheten får omvårdnad i enlighet med vetenskap och beprövad erfarenhet. Du kommer ha ett nära samarbete med läkare och övriga hälsoprofessioner. Detta är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Tjänstgöring dag- och kvällstid, vardagar, under terminerna var 3:e helg. Sommarperioden jun-aug samt jul och nyår, tjänstgöring varannan helg. 30–50% av tiden tjänstgöring som vårdledare, övrig tid tjänstgöring i ordinarie vårdlag.

Vi söker
En ny medarbetare som trivs med varierande arbetsuppgifter, med ett intresse av att lära dig nya saker, har god samarbetsförmåga och trivs med teamarbete. Vi vill att du har en personlig mognad och vill medverka till en arbetsplats där vi inkluderar, inspirerar och uppskattar varandra. Har du dessutom ett vänligt bemötande och inställningen ”allt går att lösa” är du nog den vi söker!

Kvalifikationer
Krav: 
Legitimerad sjuksköterska som arbetat två år eller mer.
Meriterande: Erfarenhet av akutsjukvård, Handledarutbildning 7,5 hp.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.
Vill du ha ett intressant och stimulerande arbete med teamkänsla där du känner att du gör ett viktigt jobb och vill fortsätta utvecklas tillsammans med oss ska du inte tveka att söka!

Du är varmt välkommen att hospitera på AVA för att träffa oss och få en inblick i vården vi bedriver. Välkommen med din ansökan!

Om rekryteringsprocessen
Vid anställning kommer vi begära utdrag ur belastningsregistret
.

 


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Akut och Reparativ Medicin
Tema Akut och Reparativ Medicin består av fem medicinska enheter (Akut, Trauma/akutkirurgi och ortopedi, Plastikkirurgi och kraniofaciala sjukdomar, Öron, näsa, hals, hörsel och balans samt Transplantation). På https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-akut-och-reparativ-medicin/ kan du läsa mer om oss.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

Vårdledare till Akutvårdsavdelning AVA, Solna

Karolinska Universitetssjukhuset