medrek.se

Vårdledare till Head and Neck operation i Solna

Ansök nu

Vårdledare till Head and Neck operation i Solna

Vi söker nu dig som vill bli del av vår vårdledargrupp inom Head and Neck operation (tidigare öron, näs och hals) och operativt leda och planera vår verksamhets vårdlogistik i daglig drift.

Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete med många olika specialiteter i en ledande position direkt underställs Omvårdnadschefen.

Inom Head and Neck operation arbetar vi med högspecialiserad elektiv kirurgi inom områdena kranio/ortognat, plastik, endokrin och öron-näsa-hals. Vi utför avancerad tumörkirurgi, lambåoperationer i samarbete mellan olika specialiteter - plastikkirurger, ÖNH-kirurger samt käkkirurger. Vi utför även avancerad skallbaskirurgi, samt mindre ingrepp som utförs i dagkirurgi. 

Vi har nyligen börjat med robotkirurgi inom Head and Neck. Om du är intresserad av robotkirurgi har du möjlighet att vara med från början!

Om tjänsten
Annonsen avser grundtjänst som operationssjuksköterska med ett förordnande som vårdledare. Vårdledaruppdraget innebär att operativt planera och leda den dagliga operationsverksamheten inom Head and Neck. Du koordinerar teamen på salarna och verksamhetens operationsplanering i samarbete med operationsansvarig kirurg och driftansvarig anestesiolog. Du kommer att ingå i ett team med sammanlagt fyra vårdledare som turas om att leda vårdgolvet en gång varannan vecka. I uppdraget ingår att:

  • utifrån aktuell vårdtyngd fördela personalen

  • i samråd med ansvarig läkare samordna patientflödet

  • verka för en patientsäker vård av god kvalitet

  • verka aktivt för att processer och flöden följer verksamhetens mål och visioner

  • bistå omvårdnadschefen gällande förbättringsområden

  • bedöma aktuellt behov av alla kategorier av omvårdnadspersonal, i relation till vårdtyngd

  • medverka till att gällande rutiner efterföljs och att nya implementeras på ett bra sätt

  • hålla sig uppdaterad gällande nyheter inom enhetens vård av den kirurgiska patienten och instrumentlogistik.

  • i samråd med omvårdnadschef medverka vid introduktion av nya medarbetare. När du inte leder vårdgolvet arbetar du kliniskt inom din specialitet.

Arbetstiden är förlagd måndag till fredag, med kvällstur 10–19 igång i veckan. 

Vi söker dig som har ett genuint intresse av arbetsledning och du drivs av ett starkt engagemang för verksamhetens utveckling.

För oss är det viktigt att du tar ansvar för ditt arbete, att du samverkar för att nå gemensamma mål och är prestigelös nog att rycka in där det behövs. Därtill ser vi att du är trygg i dig själv, finner dig i en föränderlig vardag och klarar av att bibehålla ett gott humör vid press och motgångar.

Självklart delar du våra värderingar: ansvar, medmänsklighet och helhetssyn.

Kvalifikationer
Krav:

- Legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom operationssjukvård.

Meriterande:

- Erfarenhet och/eller utbildning inom arbetsledning är meriterande.

Varmt välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev (frivilligt)
- Yrkeslegitimation 
- Bevis om specialistkompetens 
- Bevis om medicine doktorsexamen 
- Bevis om docentur 

Om rekryteringsprocessen
Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret. Kontroll av arbets- och uppehållstillstånd kommer att ske i samband med intervju.

OBS: Vi kommunicerar främst med e-post från vårt rekryteringssystem. För att säkerställa att alla mejl kommer fram rekommenderar vi följande:
- när du får bekräftelsemejl på din ansökan, spara avsändaren som kontakt
- se över dina filterinställningar för skräppost
- hålla utkik i din skräppost.

Funktion Perioperativ medicin och intensivvård (PMI) är sjukhusets samlade resurs för anestesi, operation, pre- och postoperativ vård samt intensivvård för vuxna. PMI ansvarar också för tryckkammare (HBO), högspecialiserad smärtvård och de steriltekniska enheterna.

Funktion Perioperativ Medicin och Intensivvård (PMI) förser Karolinska Universitetssjukhuset med operations- och anestesipersonal, pre- och postoperativ vård, smärtvård samt all intensivvård för vuxna.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus.

 

Dela detta jobb

Vårdledare till Head and Neck operation i Solna

Karolinska Universitetssjukhuset