medrek.se

Vårdledare till Perioperativ Medicin i Huddinge

Regioner
Utgår

2022-08-21

Ansök nu

Vårdledare till Perioperativ Medicin i Huddinge

Nu söker vi dig, sjuksköterska, som vill bli en del av vår vårdledargrupp och operativt leda och planera vår verksamhets vårdlogistik i daglig drift.

Om oss
Vi är en del av funktion Perioperativ Medicin och Intensivvård (PMI) och utför avancerad pre- och postoperativ optimering av patienter. Hos oss kommer du att få jobba med högspecialiserad och avancerad postoperativ vård vilket exempelvis kan innebära övervakning och eventuella åtgärder av vitalparametrar, mobilisering och smärtbehandling. Preoperativa förberedelser och behandling inför olika typer av kirurgi förekommer också. Våra patienters vårdtid varierar mellan en timme upp till ett dygn, vilket innebär att arbetet hos oss är väldigt varierande.

Du kommer i kontakt med varierande patientgrupper då Karolinska Universitetssjukhusets olika teman utför kirurgi inom flera specialiteter som till exempel övre abdominell kirurgi, urologi, ortopedi, transplantation av lever, pankreas och njurar. Hos oss är arbetsuppgifterna och arbetstempot mycket omväxlande, vilket ger dig en fördjupad och bred kompetens inom ett flertal områden.

Vi erbjuder
Ett stimulerande arbete med många specialiteter i en ledande position direkt underställd Omvårdnadschef.

Hos oss är utbildning viktigt och vi arbetar kontinuerligt med att förbättra den personliga utvecklingen. Vi arbetar utifrån kompetensstegen och du erbjuds en personlig utvecklingsplan med möjlighet att gå interna samt externa utbildningar med inriktning mot ledarskap och fördjupad postoperativ vård.

Om tjänsten
Annonsen avser en anställning på en grundtjänst som sjuksköterska och med ett förordnande som vårdledare. Tjänsten fördelas genom 40 % arbetstid avsatt för att vårdleda och 60 % tjänstgöring kliniskt arbete som sjuksköterska på avdelningen.

Grundtjänst sjuksköterska med vårdledarförordnande. Anställningen är på heltid, veckoarbetstid på 40 timmar/vecka. Dag/Kväll. Deltid kan diskuteras.

Vårdledaruppdraget innebär att operativt leda och planera verksamhetens vårdlogistik i daglig drift inom givna ramar samt enligt verksamhetens uppsatta mål att:

  • Medverka aktivt för att processer och flöden följer verksamhetsområdets mål och visioner.
  • I samråd med ansvarig läkare samordna patientflödet samt bedöma aktuellt personalbehov i relation till vårdtyngd.
  • Verka för en patientsäker vård av god kvalitet.

Vi söker
Vi söker dig som har ett genuint intresse av arbetsledning och som drivs av ett starkt engagemang för verksamhetens utveckling. Du sätter patienten först och ser positivt på förändringsarbeten.

För att bli framgångsrik i den här rollen ser vi att du har en personlig mognad där du är trygg, stabil och har självinsikt. Du ser relationer i sitt rätta perspektiv, skiljer på det personliga och det professionella och förhåller dig på ett sätt som är anpassat till situationen.  Du har en god samarbetsförmåga genom att engagera och skapa delaktighet, en förebild i organisationen. Vi värdesätter även egenskaper som kvalitetsmedveten, uthållighet och kreativitet.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Kvalifikationer
Krav: 

  • Legitimerad sjuksköterska med minst fem års erfarenhet av akutsjukvård med kirurgisk inriktning alternativt intermediär vård.

Meriterande:

  • Mycket meriterande om du även har en specialistutbildning.
  • Erfarenhet av och/eller utbildning inom arbetsledning.

Om rekryteringsprocessen
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Funktion Perioperativ Medicin och Intensivvård
Funktion Perioperativ Medicin och Intensivvård är sjukhusets samlade resurs för anestesi, operation, pre- och postoperativ vård samt intensivvård för vuxna. Vi ansvarar också för tryckkammare (HBO), högspecialiserad smärtvård och de steriltekniska enheterna. Du finner mer om oss här https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/Funktion-Perioperativ-Medicin-och-Intensivvard/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm (öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn Vårdförbundet Huddinge Telefon
vardforbundet.karolinska@regionstockholm.se

 

Dela detta jobb

Vårdledare till Perioperativ Medicin i Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset