medrek.se

logga

Vårdutvecklare till barnhälsovården inom Vårdval Västernorrland

Ansök nu

Vårdutvecklare till barnhälsovården inom Vårdval Västernorrland

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Regionledningsförvaltningen har som uppgift att samordna och utveckla regionens verksamheter. Vi stödjer kärnverksamheternas processer och ger stöd och kvalitativa underlag till den politiska förtroendemannaorganisationen.

Vårdval Västernorrland är en verksamhet inom Hälso-och sjukvård i Regionledningsförvaltningen. Uppdraget omfattar verksamhetsutveckling inom Föräldra- och barnhälsovård samt beställning och uppföljning av primärvård och barn- och ungdomstandvård enligt Lagen om valfrihet LOV. I verksamheten ingår även handläggning av tandvårdsstöd och vårdgivare på nationell taxa. Verksamheten bidrar till utveckling av berörda verksamheter.

Vill du vara med och vidareutveckla primärvården i Region Västernorrland är detta en möjlighet för dig med erfarenhet från barnhälsovård och utvecklingsarbete.

Arbetsuppgifter

Arbetet innefattar bland annat att erbjuda kompetensutveckling och konsultationsstöd till personal inom barnhälsovården. Ansvara för metodutveckling, statistikinsamling och verksamhetsuppföljning. Att samverka med olika aktörer inom och utanför regionen, samt delta i regionala och nationella arbetsgrupper.

Du ingår i ett team med kollega och barnhälsovårdsöverläkare samt samordningssköterska och överläkare inom mödrahälsovård. Tillsammans bildar ni ett team till stöd för god utveckling för föräldra- och barnhälsovården i länet.

Kvalifikationer

Du som söker har specialistsjuksköterskeexamen inriktning distriktssköterska eller med inriktning hälso- och sjukvård för barn och ungdom med erfarenhet av barnhälsovård

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du är flexibel och tycker om varierande arbetsuppgifter. Du har intresse av att driva verksamhetsutveckling samt har en god samarbetsförmåga. Du har körkort.

Tjänsten är en allmän visstidsanställning på deltid 50% under 12 månader alternativt tjänsteköp från nuvarande arbetsgivare. Tjänsten kan med fördel kombineras med fortsatt kliniskt arbete.

Placering och tillträdesdatum enligt överenskommelse.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Allmän visstidsanst

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2020-11-23

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Gun-Britt Milioris

Verksamhetschef

Telefon: 070-1916914

E-post: gun-britt.milioris@rvn.se

Eva-Lena Östholm

Vårdutvecklare

Telefon: 060-180720

Mobiltelefon: 070-1903381

E-post: eva-lena.ostholm@rvn.se

Irina Nordin

Vårdutvecklare

Mobiltelefon: 070-235 44 19

E-post: Irina.nordin@rvn.se

Victoria Pulsford

Vårdförbundet

Telefon: +4666089505

E-post: victoria.pulsford@rvn.se

Dela detta jobb

logga
Vårdutvecklare till barnhälsovården inom Vårdval Västernorrland

Region Västernorrland