medrek.se

Vårgårda kommun söker enhetschef till särskilt boende

Välkommen till Vårgårda kommun och en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med respektfullt bemötande och hög tillgänglighet gör vi allt för att leverera välfärdstjänster som överträffar förväntningarna hos invånarna i vår kommun.

Med utgångspunkt från vår vision, vår gemensamma värdegrund och tydliga politiska mål bygger vi för stark tillväxt och starkt arbetsgivarvarumärke i kommunen.

Arbetsuppgifter:

Kullingshemmet är ett särskilt boende för äldre. På Kullingshemmet finns det totalt fyra enheter och vi söker nu en ny chef till två av dessa enheter. Du kommer att ha nära samarbete med en chefskollega med motsvarande uppdrag och ni jobbar team-baserat utifrån en helhetssyn på verksamheten. Som enhetschef har du budgetansvar för din enhet samt arbetsmiljö- och personalansvar för cirka 32 medarbetare. Du ansvarar för en god samverkan med de fackliga representanterna inom ditt område.

Du direkt underställd Vård och omsorgschef och ingår tillsammans med verksamhetens övriga chefer i Vård och omsorgschefens ledningsgrupp. Till ditt stöd finns verksamhetsnära stödfunktioner såsom administratör och utvecklingsledare. Centralt i kommunen finns stödfunktioner i form av controller och HR-specialist.

Kvalifikationer:

Vi vänder oss till dig som har

• Högskoleutbildning som arbetsgivaren anser relevant för tjänsten.
• Meriterande är om du har erfarenhet av att arbetat i en ledande befattning i en politisk styrd organisation samt erfarenhet att arbeta under lagstiftningarna SOL och HSL.

Vi ser att du som söker har förmåga att skapa engagemang och delaktighet. Du inspirerar till arbetsglädje och får andra med dig. Du har även en god förmåga att fatta beslut, tar ansvar och skapar trygghet hos dina medarbetare. Du har en fallenhet att se både detalj och helhet samt kan prioritera och integrera olika delar av verksamheten till en helhet. Du vågar komma med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor och har ett nytänkande som kan omsättas i praktiken och leder till resultat. Vi ser även att du har en välutvecklad analytisk förmåga samt hanterar komplexa frågor på ett lösningsfokuserat sätt. Du är flexibel och kan lätt anpassa dig till varierande omständigheter med bibehållen trygghet i ditt ledarskap.

Vårgårda kommun arbetar systematiskt med utbildning i chef-/ledarskapsfrågor och det personliga ledarskapet. Och vi arbetar utifrån ett tillitsbaserat ledarskap och har sex stycken ledarskapskriterier som ledstjärna för våra chefer i kommunen.

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

I Vårgårda kommun gäller heltid som norm med möjlighet till deltid. Då heltidsuppdrag saknas innebär det att tjänster kan kombineras med andra arbetsuppgifter, eller vid annan arbetsplats.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Vårgårda kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som säljare:
Vårgårda kommun har gjort sitt medieval för rekrytering och undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2020-11-26

Arbetsgivarens referensnummer: A987646

Upplysningar lämnas av:

Peter Andersson
Vård och omsorgschef Vårgårda kommun
Telefon: 0322 - 600 721

Sandra Rydkvist
HR-specialist
Telefon: 0322 - 600 651

Facklig(a) företrädare
Facklig företrädare nås via kommunens växel
Telefon: 0322-600 600

logga

Vårgårda kommun söker enhetschef till särskilt boende

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-11-26

Ansök nu

Dela detta jobb