medrek.se

logga

Vårt knivskarpa gäng med medicinska sekreterare behöver bli fler!

Ansök nu

Vårt knivskarpa gäng med medicinska sekreterare behöver bli fler!

Vi söker fler vassa kollegor till vårt knivskarpa gäng som består av medicinska sekreterare, administratörer samt enhetschef! Vi söker dig som har nära till skratt och är en jordnära och individuell lagspelare som gillar liv i luckan! Du ska vara utbildad medicinsk sekreterare och bör tycka om när det händer saker.

Vill du arbeta på en mycket spännande, förändringsbenägen och utvecklande arbetsplats där man dessutom har roligt tillsammans? Välkommen med din ansökan!
 

Vårt anställningserbjudande

Vid en tidigare rekrytering, för cirka 3 år sedan, fick medarbetarna svara på vad som är det allra bästa med att jobba just här. Så här svarade man då (och vid förfrågan nu säger de att det fortfarande stämmer):

”Kollegorna! Omväxlande arbetsuppgifter. Att man får uppskattning. Att man får bra respons från läkarna. Att man lär sig något nytt hela tiden. Intressanta och omväxlande arbetsuppgifter. Arbetskamraterna, både i gruppen och på hela kliniken. Det är roligt med kirurgi. Den goda stämningen i gruppen. Fantastiskt roligt med DRG-kodningen! Kul att både skriva journaler och jobba i kassan. Trevligt med patientkontakt när man jobbar i kassan. Alla utmaningar det dagliga arbetet ger. Att det finns utrymme att utvecklas både personligt och professionellt. Att vi kan påverka och har korta beslutsvägar. Att jag blivit modigare.”

/ Dina blivande kollegor i MA-sektionen, VO Kirurgi och urologi

Vår klinik har ett eget instagramkonto vid namn danderyd_kirurgiurologi (där vår enhet Medicinsk administration ansvarat för kontot vid flera tillfällen, bland annat vecka 41 2021). Följ gärna vår klinik där: @danderyd_kirurgiurologi

Arbetsbeskrivning

VO Kirurgi och urologi har en verksamhet som består av öppen- och slutenvård, kirurgmottagning, urologmottagning, endoskopicentrum, obesitasmottagning, kolorektalmottagning, dagvårdsavdelning, inskrivningsmottagning samt 4 slutenvårdsavdelningar.

Dina arbetsuppgifter kommer dels att bestå av utskrift av patientdokumentation, remisshantering och DRG-registrering, dels att ta emot patienter i vår kassa/reception (som har öppet kl. 06:30-16:00) samt eventuellt även registrering i kvalitetsregister. Övriga arbetsuppgifter är bland annat journal- samt posthantering. Vi arbetar i journalsystemet Take Care och använder oss av digital diktering. Diagnos- och åtgärdsregistrering ingår som en naturlig del i det dagliga arbetet. Det kan finnas möjlighet till distansarbete efter viss tid.

Vi söker dig som vill vara med och tillsammans med oss fortsätta vässa vårt arbete och våra kunskaper för att kunna bli den allra bästa medicinska administrationsenheten som är möjlig!

Kvalifikationer

Du som söker är utbildad medicinsk sekreterare, eller läser din sista termin av utbildningen. Du har mycket goda kunskaper i svenska språket och medicinsk terminologi. Vi ser gärna att du har jobbat inom kirurgi/urologi/endoskopi samt i kassa/reception inom vården tidigare, men det är inget krav. Ett stort intresse för våra specialiteter räcker långt. Tidigare erfarenhet inom kirurgi- och urologiverksamhet samt DRG-arbete är meriterade.

Personliga egenskaper

Tjänsten ställer krav på stresstålighet, flexibilitet och förståelse för verksamhetens behov, god initiativförmåga och en känsla för att se till helheten. Vi söker dig som har ett stort ansvarstagande, en stark teamkänsla och som vill ge god service. Du ska vara noggrann och kunna organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du är öppen för förändringar och vill vara med att utveckla och driva verksamheten framåt.

Som person är du trygg i din yrkesroll och har en stor portion humor. Du kan liksom oss andra bjuda på dig själv och känner glädje av att arbeta tillsammans med andra människor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt

Två heltidstjänster med arbetstid 38:15 h/vecka. Tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar individuell schemaplanering med helgtjänstgöring dagtid enligt rullande schema (cirka var åttonde-tionde helg). I övrigt dagtid måndag-fredag med flextid.

Som månadsanställd vid Danderyds sjukhus har du fri sjukvård, ett generöst friskvårdsbidrag samt en egen idrottsförening med ett välutrustat personalgym. Du har tjänstepension samt möjlighet till löneväxling för individuellt pensionssparande.
 

Ansökan

Ansökningar hanteras under hela ansökningstiden, och kallelser för intervjuer skickas ut tidigast efter ansökningstidens slut. Varmt välkommen med din ansökan!


Om verksamheten 

Verksamhetsområdet Kirurgi och urologi bedriver både akut och elektiv kirurgi och urologi samt operationsverksamhet i öppen- och slutenvård dygnet runt. Vi behandlar och vårdar patienter från i huvudsak Stockholms län, men även utomläns och utlandspatienter med kirurgiska eller urologiska sjukdomar. Patienterna tas om hand på flera olika specialistmottagningar, två operationsavdelningar samt fyra vårdavdelningar med olika profilområden; kolorektalkirurgi, kirurgi i övre mag-tarmkanal, överviktskirurgi och levertumörer samt urologi. Här jobbar cirka 460 medarbetare. 
Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning. 

Om Danderyds sjukhus 

100 år i trygga, säkra händer. Danderyds sjukhus 1922-2022. 

Danderyds Sjukhus AB är ett av Sveriges största akutsjukhus och tillsammans med BB Stockholm norra Europas största förlossningsklinik. Danderyds Sjukhus AB är ett helägt bolag inom Region Stockholm. Sjukhuset grundades 1922 som Stockholms läns centrallasarett i Mörby och namnändrades 1964 till Danderyds sjukhus. Här bedrivs universitetssjukvård fördelat på tolv verksamhetsområden och nio stödfunktioner. Hos oss arbetar omkring 4500 medarbetare och vi tar emot 2000 studenter varje år. 

Kompetenta och engagerade medarbetare, tillsammans med ett öppet arbetsklimat, arbetsglädje och en god arbetsmiljö är avgörande grundstenar och en förutsättning för att vi ska kunna erbjuda patienterna en god vård. Här kan du läsa mer om oss på Danderyds sjukhus 
 

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm

 

Publicerad den 

Dela detta jobb

logga
Vårt knivskarpa gäng med medicinska sekreterare behöver bli fler!

Danderyds Sjukhus AB