medrek.se

logga

Verksamhetschef Äldreboende

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-11-04

Ansök nu

Verksamhetschef Äldreboende

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg och primärvård. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.

Vi söker nu en verksamhetschef med erfarenhet till vårt äldreboende Tomtebogården i Mora.

Tomtebogården är ett äldre- och demensboende med 40 lägenheter i området Tomtebo strax utanför centrala Mora.

Verksamheten ligger har fyra boendeenheter med 10 lägenheter vardera, fördelat på två våningar. Varje boendeenhet har en gemensam matsal och gemensamhetsutrymmen för social samvaro. En av boendeenheterna, Renen, är anpassad för boende med demenssjukdom. Lägenheterna har egen toalett och pentry.

Tomtebogården ligger i området Tomtebo ungefär en kilometer utanför centrala Mora med närhet till både Siljan och Vasamonumentet.

Som verksamhetschef har man ett totalansvar för den löpande verksamheten och ett ledningsansvar. Verksamhetschefen är A&O:s representant gentemot kommun och myndigheter och är kontaktperson för verksamheten. Du kommer ingå i ett team av verksamhetschefer inom A&O och delta i företagets utveckling. Du som söker ska ha dokumenterad relevant utbildning såsom sjuksköterska, socionom eller motsvarande högskoleutbildning. Vidare ska du ha erfarenhet inom liknande uppdrag.

Du ska ha ingående kunskaper i de lagar, förordningar, föreskrifter och allmänna råd som styr verksamheten och aktivt söka kunskap kring nya rön inom omsorg och sjukvård. Du ska vara stresstålig, ha lätt för att samarbeta och ha goda ledaregenskaper. Du ska vara nyfiken, kreativ, engagerad och medverka till att driva utvecklingen framåt i verksamheten på plats samt i företaget. Förutom ovanstående egenskaper söker vi en person som är trygg i sitt ledarskap/chefskap, någon som kan implementera väl etablerade rutiner och strukturer i en verksamhet. Du ska genom ditt stabila ledarskap skapa en trygghet och tydlighet i verksamheten som dina medarbetare kan luta sig emot.

Ledningsgrupp på Tomtebogården och Ekbacken samarbetar i en mängd olika frågor och har kontinuerliga avstämningar. Sjuksköterskorna jobbar på båda ställen, men har en huvudsaklig placering på en enhet. Även andra professioner samarbetar över enhetsgränserna. Vi försöker även dra nytta av detta vid vikarietillsättning mm.

Övrigt
Arbetstid/Varaktighet
Heltid (100 %), tillsvidareanställning 6 mån provanställning tillämpas.
Tillträde enligt överenskommelse
Lön: Individuell lön enligt överenskommelse

Rekrytering sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstidens slut.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Har du frågor angående tjänsten på Tomtebogården kontakta:
Liselott Löfgren, Områdeschef
011-180665
liselott.lofgren @ansvarochomsorg.se

Läs mer om A&O och våra verksamheter på vår hemsida: www.ansvarochomsorg.se

  • Heltid
  • Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
  • Ansök före nov 04

Dela detta jobb

logga
Verksamhetschef Äldreboende

A&O Ansvar och Omsorg