medrek.se

Vi söker dig som vill vara med och göra skillnad för våra boende och vår personal.

Förenade Care Magnoliagården är ett vård- och omsorgsboende som ligger i centrala Staffanstorp. Boendet består av 75 lägenheter, fördelade på sju enheter, både somatiska och med särskild inriktning till personer med demenssjukdom. I anslutning till fastigheterna finns stora, fina balkonger och trädgårdar.

Vi söker nu en verksamhetschef till Magnoliagården som ha ett genuint intresse för god äldreomsorg och erfarenhet av chefsbefattning inom området. Dina medarbetare kommer att vara omsorgspersonal, Leva Livet-inspiratör med team, arbetsterapeut, fysioterapeut, sjuksköterskor, gruppledare, måltidsvärdar och biträdande verksamhetschef.

Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för både kunder, närstående, personal och uppdragsgivare. 

Förenade Care är certifierat enligt ISO inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

Ansvar och befogenheter 
Du har ansvar och befogenheter inom ramarna för verksamhetens budget samt är ytterst verksamhetsansvarig för den dagliga driften och verksamhetssystemet. 
I ditt uppdrag som verksamhetschef ingår:
• externa kontakter och kontakt med myndighetspersoner. 
• planering och genomförande av utbildningar i samråd med regionchef. 
• att planera, utveckla och utvärdera verksamheten enligt gällande avtal, lagar och förordningar tillsammans med regionchef.                                                                                               
Du har ett nära samarbete med regionchefen som är din närmsta chef. Som verksamhetschef får du internutbildning inom Förenade Care i bl.a. arbetsrätt, digitala system, ISO-certifiering, avtal mm.

Kvalifikationer
Lämplig utbildning på högskolenivå/universitetsnivå exempelvis leg. Sjuksköterska eller annan för tjänsten lämplig utbildning samt med minst tre års erfarenhet av ledarskap inom vård och omsorg i ledande ställning inom äldreomsorgen. Du ansvarar enligt § 29 Hälso- och sjukvårdslagen.
Du har ett stort engagemang och intresse för äldreomsorg och du måste vara entreprenör i ditt synsätt att hitta nya vägar och möjligheter.
Du skall ha gedigna kunskaper inom arbetsfältet och kunna utarbeta/utveckla kvalitetssystem i syfte att fortlöpande styra, följa upp, utveckla och dokumentera kvaliteten för att nå målen utifrån ett proaktivt synsätt. 
Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper, som socialt hög kompetens samt förmåga att leda och samarbeta med såväl uppdragsgivare som medarbetare. 

Arbetstid/Varaktighet
Heltid. Tillsvidareanställning. 
Enligt kollektivavtal tillämpas 6 månaders provanställning.

Tillträde
Enligt ök.

Lön
Marknadsmässig månadslön enligt ök. 

Kontaktperson
Birgitta Gyllensten Regionchef 
Mobil: 0700-804 981
E-post: birgittag@forenadecare.com

Ansökan
Välkommen med din skriftliga ansökan och CV.

Sista ansökningsdag 
Ansökningar behandlas löpande.

Vi undanber oss all form av rekryteringshjälp.

Verksamhetschef till Magnoliagården

Regioner
Utgår

2020-08-16

Ansök nu

Dela detta jobb