medrek.se

logga

Verksamhetschef till privat Vårdcentral

Företag Klara
Regioner
Kategorier
Utgår

2020-09-27

Ansök nu

Verksamhetschef till privat Vårdcentral

Klara söker

Är du redo att ta ett nytt steg i din karriär och är nyfiken på att leda och utveckla primärvården?
Vill du ligga i framkant när det gäller nya arbetssätt och att tänka nytt?
Då ska du söka tjänsten som Verksamhetschef på Vårdcentralen Laurentius i centrala Falkenberg. Klara har den stora äran att vara behjälplig med rekryteringen av Verksamhetschef till denna trevliga Vårdcentral.

Ort

Falkenberg

Arbetsuppgifter

I din roll som verksamhetschef på Laurentius ingår att leda, planera och fördela arbetet utifrån ett myndighets- och verksamhetsperspektiv. Du ansvarar också för det systematiska kvalitets- och arbetsmiljöarbetet.
Du ingår i den lokala ledningsgruppen och har en egen affärscoach på Praktikertjänst som du gör kontinuerliga ekonomiska avstämningar med. En medicinskt ledningsansvarig allmänspecialist finns i verksamheten. Dessutom får du stöd av anmälningsansvarig chefsläkare.

Kvalifikationer

Är du allmänspecialist, sjuksköterska/distriktsköterska,? Om du dessutom besitter goda ledaregenskaper och har tidigare erfarenhet av likvärdigt uppdrag så är det här en fantastisk möjlighet för dig. Vi behöver dig som är empatisk, har en kommunikativ förmåga och är ansvarstagande. Framgångsfaktorer hos dig är ditt delegerande ledarskap med stor delaktighet med dina medarbetare. Du får dem och verksamhet att växa, trivas och utvecklas. Vi arbetar med personlig utveckling och reflektion.

Personliga egenskaper

Du ska tycka om teamarbete tillsammans med andra yrkeskategorier och ska ha ett öppet synsätt för förändringsarbete. Stor vikt läggs av personlig lämplighet.

Om arbetsgivaren

Laurentiuskliniken är en vårdcentral centralt beläget i Falkenberg och som ingår i Vårdval Halland och servar idag ca 8300 listade. Vi är drygt 25 medarbetare på enheten och har ett väl fungerande teamarbete. Vi arbetar för en hög tillgänglighet utifrån patientens behov.
Efter prövning kan du bli delägare i Praktikertjänst AB. Inga ekonomiska insatser krävs och det finns heller ingen egen affärsrisk kopplad till anställningen.
Vi erbjuder dig en marknadsmässig lön från dag ett, chefsutbildning med inkluderad handledning. Din personliga utveckling ser vi som en viktig del i anställningen.

Ansökan

Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan tillsammans med ett CV till oss redan idag.

Har frågor om den utannonserade tjänsten är du välkommen att kontakta oss.
Urval och intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan.

Tillsättning

Enligt överenskommelse.

Kontaktperson(er)

Annika Bångstad
0768-827364
annika.bangstad@klarakompetens.se

Eva Domanders
-
eva.domanders@rentadoctor.se

 

Anställningsomfattning
Heltid

Tjänstgöringsort
Falkenberg

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Publiceringsdatum
26 augusti 2020

Dela detta jobb

logga
Verksamhetschef till privat Vårdcentral

Klara