medrek.se

Verksamhetschef, VO Geriatrik, Södertälje sjukhus

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-06-18

Ansök nu

Verksamhetschef, VO Geriatrik, Södertälje sjukhus

Geriatriken på Södertälje sjukhus är ett eget processorienterat verksamhetsområde och omfattar alla geriatrikens olika verksamheter såsom akut geriatrik, geriatrisk rehab efter ortopedi, strokerehabilitering, kognition, medicinsk konsult på SÄBO och öppenvård i form av minnesmottagning och osteoporosmottagning. Därutöver ingår läkarinsatser inom palliativ slutenvård samt ASIH. Vi ser vården av våra sköra äldre som ett av våra viktigaste profilområden och har sedan lång tid länets enda mottagning för multisjuka. 

Ditt uppdrag:  

Som verksamhetschef för geriatriken har du fullt verksamhets-, personal-, ekonomi- och produktionsansvar. Du är närmaste chef för 35 läkare. Du deltar i sjukhusets ledningsgruppsarbete och förväntas samverka med dina chefskollegor för patienternas, medarbetarnas och sjukhusets bästa.

Dina personliga egenskaper:  

Vi söker dig som är en handlingskraftig, gärna erfaren och inspirerande ledare med mycket driv och som har en förmåga att se helheten. Du har erfarenhet från roller som innefattar medarbetaransvar, samt kompetens och erfarenhet inom förbättringsarbete, ledning och styrning.  För att lyckas i rollen har du kunskap och förmåga att skapa en god och professionell vårdmiljö som möjliggör och uppmuntrar vidareutveckling och utbildning. Du förväntas vara ett föredöme genom att vara synlig och närvarande i verksamheten, kommunicera på ett rakt, ärligt och tydligt sätt och bemöta medmänniskor med genuin omtanke och respekt. Du tror på medarbetarnas kompetens och motiverar och engagerar dem till att nå gemensamma mål. Med mod och integritet tar du ansvar i både med och motgång, du skapar en god och trivsam arbetsmiljö med förutsättningar för medarbetare att ta ansvar och växa. Ett särskilt intresse för innovationsarbete och nytänk är också viktigt för att stimuleras av uppdraget.  

Dina kvalifikationer:  

Du är en erfaren ledare och tydlig chef. Du är legitimerad inom något av vårdens professioner och har mångårig erfarenhet av ASIH, geriatrik och palliativ medicin. Insatser inom forskning och pedagogik är meriterande.

Anställningsform:  

Förordnandet som verksamhetschef är tidsbegränsat med tillsvidareanställning i din grundprofession.

Övrig information:

I denna rekrytering samarbetar vi med SOURCE Executive Recruitment. För en inledande konfidentiell dialog kring tjänsten, ring eller skriv till Monica Landmark på SOURCE, 0731-55 00 14, monica.landmark@source-executive.se

Om Södertälje sjukhus:  

Södertälje sjukhus ligger centralt i Södertälje med mycket goda kommunikationer med pendeltåg och buss. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på riktigt. Alla medarbetare uppmuntras att utvecklas genom vårt unika program för kompetensutveckling, Humanistisk Medicin. På vårt KTC, Kliniskt Träningscentrum, erbjuder vi också praktisk vidareutbildning på plats. Det är viktigt att alla som arbetar här mår bra och därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag och tillgång till både friskvårdskonsult och träningslokaler. Läs om våra medarbetare här.  

Bifoga både personligt brev och Cv. Välkommen med din ansökan!  

 

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

 

Södertälje sjukhus är ett kombinerat akutsjukhus med planerad specialist- och förlossningsvård och närsjukhus med geriatrik, palliativ vård och ASIH, inom Region Stockholm. Här finns en trygg, tillgänglig och modern hälso- och sjukvård. Våra 1 200 medarbetare uppmuntras till samarbeten mellan verksamhetsområden och kunskapsutbyten. Som anställd får du tillgång till unik kompetensutveckling och möjlighet att göra karriär. Tillsammans tar vi Stockholm framåt.

Dela detta jobb

Verksamhetschef, VO Geriatrik, Södertälje sjukhus

Södertälje Sjukhus