medrek.se

Vi söker verksamhetschef till vår moderna radiologklinik med stor utvecklingspotential. Södertälje sjukhus är ett mellanstort svenskt akutsjukhus med tydlig vision om den nära specialistvården i region Stockholms södra delar. Patienten skall alltid ha närhet till en högkvalitativ vård både på sjukhuset, i hemmet och virtuellt på distans.

 

Röntgenkliniken utför totalt 75 000 undersökningar/år, ligger i nybyggda lokaler med mycket hög teknisk nivå på modaliteter och radiologiska system. Här arbetar 45 sammansvetsade medarbetare med CT, MR, ULJ, basal icke-vaskulär intervention och konventionell röntgen. Till kliniken hör också en avdelning för undersökning av patienter från öppenvården som utför ca 15 000 undersökningar/år. 69% av verksamheten är akut och personal finns på plats 24/7.

Då sjukhuset befinner sig i en expanderande fas deltar verksamheten i många olika projekt som rör både nya lokaler, ny teknik och sjukhusövergripande processutveckling.

 

Ditt uppdrag:
Du leder arbetet med att utveckla den radiologiska verksamheten till nästa höga nivå av service och kvalitet. Således har du ansvar för verksamhet, personal och ekonomi. Du arbetar nära dina chefskollegor i gemensamma sjukhusövergripande flödesprocesser. Till ditt stöd har du två rapporterande enhetschefer, en verksamhetsutvecklare/systemansvarig och en medicinskt ledningsansvarig läkare. Själv rapporterar du till VD och tar plats i sjukhusets ledningsgrupp.

 

Dina personliga egenskaper:
Vi söker dig som är en handlingskraftig, innovativ och inspirerande ledare med mycket driv och som har en förmåga att se helheten. Du förväntas vara ett föredöme genom att vara synlig och närvarande i verksamheten, kommunicera på ett rakt, ärligt och tydligt sätt och bemöta medmänniskor med genuin omtanke och respekt.

Du tror på medarbetarnas kompetens och motiverar och engagerar dem till att nå gemensamma mål. Med mod och integritet tar du ansvar i både med och motgång, du skapar en god och trivsam arbetsmiljö med förutsättningar för medarbetare att ta ansvar och växa.

 

Dina kvalifikationer:
Vi söker dig med gedigna erfarenheter och ett brett kontaktnät inom det radiologiska fältet. Chefs- och ledarerfarenheter inom både sjukvårdssektorn och näringslivet är meriterande. Du bör även vara väl bevandrad inom modern projekt- och processtyrning.

 

Anställningsform:
Förordnandet är tidsbegränsat uppdrag på 3 år med möjlighet till förlängning. Tillsvidareanställning inom grundprofessionen.

 

Om Södertälje sjukhus:
Södertälje sjukhus ligger centralt i Södertälje med mycket goda kommunikationer med pendeltåg och buss. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på riktigt. Alla medarbetare uppmuntras att utvecklas genom vårt unika program för kompetensutveckling, Humanistisk Medicin. På vårt KTC, Kliniskt Träningscentrum, erbjuder vi också praktisk vidareutbildning på plats. Det är viktigt att alla som arbetar här mår bra och därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag och tillgång till både friskvårdskonsult och träningslokaler. Läs om våra medarbetare här.

Södertälje Sjukhus AB genomför bakgrundskontroll på slutkandidater till denna tjänst. Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstidens gång.

Bifoga både personligt brev och Cv. Välkommen med din ansökan!

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

 

Södertälje sjukhus är ett kombinerat akutsjukhus med planerad specialist- och förlossningsvård och närsjukhus med geriatrik, palliativ vård och ASIH, inom Region Stockholm. Här finns en trygg, tillgänglig och modern hälso- och sjukvård. Våra 1 200 medarbetare uppmuntras till samarbeten mellan verksamhetsområden och kunskapsutbyten. Som anställd får du tillgång till unik kompetensutveckling och möjlighet att göra karriär. Tillsammans tar vi Stockholm framåt. Läs mer här och följ oss i sociala medier.

Verksamhetschef, VO Röntgen, Södertälje sjukhus

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-10-23

Ansök nu

Dela detta jobb