medrek.se

Verksamhetschef Wise Living

Företag Prima Vård AB
Regioner
Utgår

2022-09-30

Ansök nu

Verksamhetschef Wise Living

Vi söker en verksamhetschef som är leg psykolog och/eller leg. psykoterapeut till vår verksamhet Wise Living. Du får möjlighet till varierande arbetsuppgifter som omfattar ledarskap, utveckling och kliniskt behandlingsarbete. Tjänsten är baserad i Lund.

Du är ansvarsfull, initiativrik, strukturerad och lyhörd, med intresse för såväl ledarskap som behandlingsarbete.

Vi är inne i ett spännande utvecklingsskede där möjligheter finns att utveckla ett flertal områden. Vi ser gärna därför att du har ett intresse för att utveckla verksamheten tillsammans med oss. Tidigare erfarenhet av arbetsledning är meriterande. Vi fäster även stor vikt vid god samarbetsförmåga och personliga egenskaper. 

Wise Living ingår i organisationen LifeWise som ägs av Prima Vård AB. Wise Living erbjuder psykologtjänster till privatpersoner och har avtal med bl.a. Region Skåne och försäkringsbolag. Vi har mottagningar i Lund, Malmö och Helsingborg. Vi utgår ifrån en helhetssyn på människan och vill bidra till att människor får ett lättare liv.

LifeWise erbjuder psykologtjänster till företag och organisationer. 

Mer information om Wise Living finns på www.wiseliving.se

Tjänstens omfattning kan diskuteras utifrån den sökandes önskemål. Tillträde sker enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns. Sex månaders provanställning tillämpas.

Sista ansökningsdag 30 september 2022.

För vidare information kontaktas Kay Sanderson, VD 0739-135550, kay.sanderson@wiseliving.se.

Vi ser fram emot din ansökan inkl personligt brev och CV!

Dela detta jobb

Verksamhetschef Wise Living

Prima Vård AB