medrek.se

logo

Verksamhetschefer som vill göra skillnad!

Företag Forenede Care
Regioner
Kategorier
Utgår

2023-12-15

Ansök nu

Verksamhetschefer som vill göra skillnad!

Forenede Care driver verksamheter inom vård- och omsorg i Sverige med ca 4400 anställda. Företaget är del i den familjeägda Forenede koncernen, ett av de största omsorgs- och serviceföretagen i Norden med totalt 9000 medarbetare.

Verksamhetschef som vill göra skillnad!

Vi är det familjeägda företaget och nu söker vi dig som vill hjälpa oss nå vår vision om att göra skillnad för människor, för samhället och för framtiden!

Vi står inför nya spännande uppdrag och söker därför Verksamhetschefer som vill vara med och utveckla framtidens äldreomsorg i Malmö/Lund regionen med omnejd. Vi arbetar både med särskilt boende och hemtjänst.

Vi vill att du som Verksamhetschef arbetar självständigt med att driva, leda och utveckla verksamheten och dina medarbetare. Du ingår i ett sammanhang med kompetenta supportfunktioner där du får stöd och vägledning för att nå framgång i ditt arbete. Hos oss får du möjlighet att utveckla ditt sätt att leda och du ges möjlighet att förverkliga dina idéer då vårt Forenede Care har starkt fokus på att lyckas tillsammans.

Du rapporterar direkt till Regionchef och förväntas vara en aktiv och bidragande del av regionens ledningsgrupp. För oss är det viktigt att du vill vara med att påverka regionens riktning samt utveckling.

Tjänsten som Verksamhetschef som gör skillnad
Som Verksamhetschef hos Forenede Care har du övergripande ansvar för medarbetare, ekonomi, försäljning och kvalitet. Vidare har du i din roll kontakt med nyckelintressenter såsom kunder, anhöriga, kommuner och myndigheter. De supportfunktioner du har tillgång till i ditt arbete är ekonomi, vård och kvalitet, marknad och kommunikation, affärsutveckling och HR.

Du som Verksamhetschef ska ha följande kvalifikationer och erfarenheter

Verksamheten är tillståndspliktig och kräver att du har relevant högskoleutbildning.

  • Högskole- och/eller universitetsutbildning, ex sjuksköterska, socionom, beteendevetare eller motsvarande.

  • Ledarskapsutbildning samt mer än 2 års (för vissa verksamheter 3 år) dokumenterad erfarenhet av att framgångsrikt leda medarbetare och team.

  • Ekonomisk kunskap och förståelse av budgetansvar med tillhörande uppföljningsarbete.

  • God kunskap inom Socialtjänstlagen.

  • God kunskap och erfarenhet av arbete och rapportering i olika stödsystem, ex journal-, planerings- och lönesystem.

Meriterande för oss

Vi arbetar med ständig utveckling och förbättring i vår vardag och ser att praktisk erfarenhet av förändringsarbete kommer att underlätta ditt arbete hos oss. Då vi arbetar och samverkar nära våra fackförbund är det bra om du har tidigare erfarenhet av att utveckla fackliga relationer.

Utöver ovan kan dessutom din vardag underlättas om du har B-körkort (hemtjänst ska-krav)

Vem är du

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper och för att vara framgångsrik i rollen behöver du vara trygg i ditt ledarskap och ha modet att fatta nödvändiga beslut. Du behöver kunna agera strategiskt, analytiskt och lösningsorienterat. Vi behöver dig som kan strukturera din och verksamhetens vardag och som förstår vikten av ett säljande förhållningssätt.

Din förmåga att skapa, bygga och bibehålla goda relationer till olika intressenter som kunder, medarbetare, anhöriga, kommuner och beställare är av största vikt. Vidare behöver du tillsammans med dina fantastiska medarbetare driva mot bolagets uppsatta mål.

Hos Forenede Care är det viktigt att våra ledare är inlyssnande, ödmjuka och empatiska.

Vi erbjuder
Du får möjlighet att påverka företagets riktning. I det familjeägda Forenede Care ingår du i ett sammanhang där du varje dag får ges möjlighet att förändra och göra skillnad genom din personlighet, kompetens och ditt engagemang. Vi erbjuder dig interna och externa utbildningar där du som individ får möjlighet att växa och utvecklas både som människa och i din roll professionellt.

Vi har kollektivavtal och naturligtvis erbjuder vi friskvårdbidrag.

Arbetstid/Varaktighet
Heltid. Tillsvidareanställning.
Enligt kollektivavtal tillämpas 6 månaders provanställning.

Lön
Vi tillämpar individuell och marknadsanpassad lönesättning.

Tillträde

Enligt ök.

Kontaktperson

Madelene Persson Regionchef

Mobil: 0733150117

E-post: madelenep@forenedecare.com

Ansökan

Välkommen med ditt personliga och CV. Observera att vi endast tar emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Har du frågor vänligen vänd dig till angiven kontaktperson. Vänligen uppge i ansökan om du vill jobba med särskilt boende eller hemtjänst. 

Sista ansökningsdag

Ansökningar behandlas löpande, dock är sista ansökningsdag 2023-10-31

Vi undanber oss all form av rekryteringshjälp.

Dela detta jobb

logo
Verksamhetschefer som vill göra skillnad!

Forenede Care