medrek.se

Verksamhetsutvecklare till ambulansverksamheten

Ansök nu

Verksamhetsutvecklare till ambulansverksamheten

Arbetsplatsbeskrivning

Välkommen till division Nära Vård! Vår division består av primärvården med tillhörande ambulans, psykiatri, folktandvård och barn och unga vuxna.
Vi söker nu en driven verksamhetsutvecklare med inriktning mot regionens ambulansverksamhet. Ambulanssjukvården i Jämtland-Härjedalen består av 11 ambulansstationer och en helikopterbas. Länet har 12 dygnsbemannade ambulanser och en dygnsbemannad helikopter. Under vintersäsongen finns det även säsongsbilar som utgår från Vemdalen och Åre. Det finns även 4 bedömningsbilar.

Vi söker nu dig som vill arbeta med att utveckla och stötta vår verksamhet samtidigt som du har möjlighet till egen utveckling.

Arbetsbeskrivning

I ditt uppdrag som verksamhetsutvecklare är du direkt underställd verksamhetschef och ingår i områdets ledningsgrupp som har ett tydligt förändrings- och framtidsfokus. Där förväntas du se till helheten och vara engagerad i områdets strategiska frågor samt bidra till områdets fortsatta utvecklingsarbete i nära samarbete med nuvarande verksamhetsutvecklare inom division nära vård.

I uppdraget ingår det även att i samarbete med ledningsgrupp och andra interna samarbetsparters som HR och ekonomi att ta fram underlag och följa upp verksamhetens olika delar. En stor del av arbetet är att följa upp områdets arbete för att uppnå en god balans mellan produktivitet och kvalitét.

Exempel på arbetsuppgifter är:
• Kartlägga verksamhet och göra erforderliga sammanställningar.
• Delta i produktion- och kapacitetsplanering, i framtagande av kvalitet- och förbättringsarbeten mm.
• Vara behjälplig i framtagandet av underlag för patientsäkerhetsärenden, rapporter, t ex månads, tertial, årsrapporter, utredningar internt och nationellt etc.
• Granska avvikelser, sammanställa och analysera enheternas avvikelser, handlägga Lex-Maria ärenden, IVO-ärenden, göra händelseanalyser samt följa upp beslutade åtgärder.

Som person har du en positiv grundinställning, trivs när det händer mycket omkring dig och vågar ta egna initiativ och driva processer framåt. Du är öppen för nytänkande och kommer gärna med egna idéer.
Du har förmågan att planera, analysera och driva flera arbeten parallellt, vilket innebär att du också kan prioritera och strukturera ditt arbete på ett bra sätt. Du är kommunikativ och har lätt att samarbeta med andra men tycker också om att arbeta självständigt.

Kvalifikationer

Legitimationsyrke inom hälso- och sjukvård är ett krav. Vi ser gärna att du har utbildning inom kvalitetsutveckling, och är van att arbeta med processkartläggning, projektledning, flöden och facilitering. Vi arbetar i journalsystemen Cosmic. Andra relevanta system du hanterar är Centuri, Prodiver, Diveport och Office-paket. Erfarenhet av dessa system är meriterande. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. Erfarenhet från politiskt styrd verksamhet är meriterande.

Arbetet förutsätter att du som person är serviceinriktad, har en hög grad av tillgänglighet och flexibilitet. Du behöver ha förmåga att ta egna initiativ och vara lösningsorienterad, samt är positiv och engagerad och har lätt att samarbeta med andra. Du är kommunikativ, tillmötesgående och noggrann. Du har god förmåga att bevaka och följa upp genomförda åtgärder.

Som person ser du möjligheter och är drivande. Du lyssnar in och är uppmärksam på verksamhetens behov och initierar och motiverar förändringsarbeten. Med förmåga att både ge och få tillit skapar du ett positivt och utvecklande arbetsklimat. Du har förmågan att planera, analysera och driva flera arbeten parallellt, vilket innebär att du också kan prioritera och strukturera ditt arbete på ett bra sätt. Stationeringsort Östersund


Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

Andra uppgifter

Vill du veta mer om jobbet är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Vi har gjort vårt val av rekryteringstjänster och avsäger oss vänligt men bestämt ytterligare erbjudanden.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Deltid, 50%
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Britt-Marie Stolth
Verksamhetschef ambulans
Telefon:
Email: britt-marie.stolth@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Torbjörn Lennartsson
Vårdförbundet
Telefon:
Email: torbjorn.lennartsson@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/918/2022
Sista ansökningsdag: 2022-12-04

Dela detta jobb

Verksamhetsutvecklare till ambulansverksamheten

Region Jämtland Härjedalen- Hälso- och sjukvård