medrek.se

Veterinär till AniCura Gärdets Djurklinik

Företag AniCura
Regioner
Utgår

2019-05-31

Ansök nu

Veterinär till AniCura Gärdets Djurklinik

Om jobbet

OM OSS

AniCura Gärdets Djurklinik är en personlig klinik med bred kompetens. Vi är centralt belägna mitt i Stockholm med bra kommunikationer. Här arbetar veterinärer, djursjukskötare och djurvårdare med bred kunskap och erfarenhet. Vi arbetar i team med specialområden som tand, mage/tarm, hud och mjukdelskirurgi. Vi har öppet på vardagar, mellan 8-21 eller 8-17, och erbjuder både tidsbokning och lättakut. 

VI ERBJUDER

Här får du ett omväxlande och utvecklande arbete på en mycket populär djurklinik med stort utbud av vårdtjänster för främst hund och katt. Kliniken är öppen på vardagar, med kvällsmottagning tre kvällar i veckan. Du får arbeta i ett sammansvetsat team tillsammans med erfarna veterinärer och sköterskor, där alla hjälps åt att lösa utmaningar som vi ställs inför. Du kommer ha ett arbete som innebär mycket eget ansvar och stor utvecklingspotential, både som person och i din yrkesroll. 

DIN PROFIL

Vi söker dig som är legitimerad veterinär, med några års yrkeserfarenhet och med en genuin vilja av att arbeta i team, leverera kvalitet och möta djurägare. Vi ser gärna att du har erfarenhet av och intresse för mjukdelskirurgi. Dina personliga egenskaper, såsom god kommunikationsförmåga, vilja att utvecklas och att du brinner för att arbeta med smådjur är viktiga för oss. Att du bidrar till en trevlig stämning på arbetsplatsen är en självklarhet, liksom en positiv attityd och förmågan att vara serviceinriktad även i pressade situationer. Vi värdesätter din kompetens och erfarenhet som veterinär och vi vill utveckla den ännu mer.

OM TJÄNSTEN

Att arbeta hos oss innebär:

  • Arbete på både poliklinik och operation i ett sammansvetsat, entusiastiskt team där vi spelar på varandras bästa fot
  • Kontinuerlig kompetensutveckling i det dagliga på arbetsplatsen, via interna och externa utbildningsprogram 
  • Ett brett utbud av vårdtjänster och stor variation av patientfal

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tjänstgöringsgrad på 100%

Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi tillämpar provanställning.

Intervjuer och urval sker löpande.

För frågor kontakta Klinikchef Annette Nyzell via mail annette.nyzell@anicura.se

Genom att skicka ansökan samtycker jag till att mina uppgifter registreras och behandlas i rekryteringssyfte enligt dessa villkor.Apply now

Dela detta jobb

Veterinär till AniCura Gärdets Djurklinik

AniCura