medrek.se

Veterinärer med yrkeserfarenhet till Regiondjursjukhuset Bagarmossen

Företag AniCura
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-10-13

Ansök nu

Veterinärer med yrkeserfarenhet till Regiondjursjukhuset Bagarmossen

Om jobbet

Vi söker veterinärer med yrkeserfarenhet till vårt Regiondjursjukhus i Bagarmossen, söder om Stockholm. Hos oss möter du många intressanta fall och du får arbeta tillsammans med högt specialiserade kollegor som använder den senaste tekniska utrustningen.

AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen är ett av Sveriges största och mest moderna djursjukhus för hund och katt. Vi erbjuder ett stort utbud av medicinska och kirurgiska tjänster vilket innefattar alltifrån förebyggande vård och bassjukvård, till avancerad diagnostik, invärtesmedicin, intensivvård, kirurgi och ortopedi i djurets hela livsskede. För svårt sjuka eller skadade djur har vi, som enda djursjukhus i Storstockholm, öppet dygnet runt, året runt. Djursjukhusets drygt 150 passionerade medarbetare tar varje år emot fler än 32 000 besök varav 65 procent av patienterna är hundar och 35 procent är katter. De flesta patienter kommer från Storstockholm men vi tar självklart även emot patienter från övriga landet.

Arbetsuppgifter 

Som erfaren veterinär på Bagarmossen kommer du att schemaläggas utifrån din specialinriktning, men med fördel roterar du på olika avdelningar. På Bagarmossen får du möjlighet att ingå i specialinriktade team med andra erfarna och engagerade kollegor och du kommer att få möjlighet att påverka och driva utveckling, utifrån din erfarenhetsnivå. Vi satsar på din vidareutveckling som veterinär och arbetar med individuella utvecklingsplaner tillsammans med den veterinärchef du rapporterar till. Det finns möjlighet att påbörja vidareutbildningar inom specialområden tillsammans med engagerade handledare.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som inleds med provanställning. Tjänsten kan innebära viss jourtjänstgöring samt arbete på kvällar och helger och kommer att skräddarsys för den sökande.

Vem är du?

Vi söker dig som drivs av att erbjuda högkvalitativ veterinärmedicinsk vård och en förstklassig service till våra patienter och djurägare som besöker oss. Du trivs i en miljö med mycket engagemang, utveckling samt teknisk innovation. Som person har du ambitionen att fortsätta att utvecklas och du strävar hela tiden efter att ge dina patienter den bästa veterinärmedicinsk vården.

Vi söker:

  • Erfarna veterinärer, gärna steg 1 alternativt några års yrkeserfarenhet
  • Veterinärer som trivs att arbeta i team med andra specialinriktade veterinärmedicinska kollegor 
  • Flytande i svenska, både i skrift och tal

Vår ambition är att vara den mest attraktiva arbetsgivaren inom djursjukvården. Vi investerar betydande resurser och tid i kompetensutveckling, eftersom vi vet att nöjda medarbetare är en förutsättning för att nå våra mål om att erbjuda högsta möjliga vårdkvalitet och ha den bästa kundservicen. Kompetensutveckling är en naturlig del av arbetet på AniCura.

AniCura Continuing Education (ACE) är ett internationellt utbildningskoncept med många olika veterinärmedicinska kurser runtom i Europa. Kurserna omfattar alla veterinärmedicinska fält och yrkesområden, och leds av välmeriterade externa föreläsare och ackrediterad utbildningspersonal.

Vill du bli en del av vår familj?

Ansök genom att klicka på "skicka ansökan". Sista ansökningsdatum är 10 oktober. För frågor om rollen vänligen kontakta Anja Kanold, veterinärchef, tel 073-022 17 46 eller Erika Kalmér, HR-chef, tel 070-555 15 21. 

Dela detta jobb

Veterinärer med yrkeserfarenhet till Regiondjursjukhuset Bagarmossen

AniCura