medrek.se

Veterinärer till AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen

Företag AniCura
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-12-10

Ansök nu

Veterinärer till AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen

Om jobbet

Vi söker veterinärer till vårt Regiondjursjukhus i Bagarmossen. Hos oss möter du många intressanta fall och du får arbeta tillsammans med högt specialiserade kollegor som använder den senaste tekniska utrustningen.

AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen är ett av Sveriges största och mest moderna djursjukhus för hund och katt. Vi har en tydlig akutinriktning på vår verksamhet och erbjuder ett stort utbud av medicinska och kirurgiska tjänster samt vård i djurets hela livsskede. För svårt sjuka eller skadade djur har vi, som enda djursjukhus i Storstockholm, öppet dygnet runt, året runt. Djursjukhusets 160 passionerade medarbetare, varav 60 är veterinärer, tar varje år emot 32 000 besök.

Arbetsuppgifter 

Som veterinär roterar du på våra olika avdelningar, främst polikliniken, akuten och vårdavdelningen. På alla avdelningar är djurägarkontakten en viktig del av arbetet. Vi satsar på din utveckling som veterinär och därför arbetar vi med individuella utvecklingsplaner, faddersystem och blockschema där du får chans att både bredda och fördjupa dina kunskaper. Det finns möjlighet att påbörja utbildning i Steg 1 eller att tillhöra ett av våra specialinriktade team.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som inleds med provanställning. Tjänsten innebär viss jourtjänstgöring samt arbete på kvällar och helger.

Vem är du?

Vi söker dig som drivs av att erbjuda högkvalitativ veterinärmedicinsk vård och en förstklassig service till våra patienter och de djurägare som besöker oss. Du trivs i en miljö med stort engagemang, utveckling samt teknisk innovation. Som person har du ambitionen att fortsätta att utvecklas och du strävar hela tiden efter att ge dina patienter den bästa veterinärmedicinska vården.

Vi söker:

  • Legitimerade veterinärer
  • Veterinärer som trivs att arbeta med det skiftande tempo som finns på ett akutdjursjukhus
  • Flytande i svenska, både i skrift och tal är ett krav

Vår ambition är att vara den mest attraktiva arbetsplatsen inom djursjukvården. Vi investerar betydande resurser och tid i kompetensutveckling, eftersom vi vet att nöjda medarbetare är en förutsättning för att nå våra mål.

AniCura Continuing Education (ACE) är ett internationellt utbildningskoncept med många olika veterinärmedicinska kurser runtom i Europa. Kurserna omfattar alla veterinärmedicinska fält och yrkesområden, och leds av välmeriterade externa föreläsare och ackrediterad utbildningspersonal.

Vill du bli en del av vårt team?

Ansök genom att klicka på "Skicka ansökan". Sista ansökningsdatum är 10 december. För frågor om rollen vänligen kontakta någon av våra veterinärchefer, Anja Kanold, tel 073-022 17 46 eller Åsa Hersén, tel 0703-15 22 56. 

Hoppas vi hörs!

 

Dela detta jobb

Veterinärer till AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen

AniCura