medrek.se

Vi expanderar och söker fler sjuksköterskekollegor till våra team inom Tema Åldrande!

Regioner
Utgår

2019-03-10

Ansök nu

Vi expanderar och söker fler sjuksköterskekollegor till våra team inom Tema Åldrande!

Tema åldrande på Karolinska universitetssjukhuset ska som ensam utövare i länet bedriva högspecialiserad geriatrisk vård. Du kommer därför vara en viktig del i det multidisciplinära geriatriska teamet med fokus att vårda/skapa värde för våra multisjuka sköra äldre. 

Vi har två patientområden, den åldrande hjärnan och den multisjuka äldre. Inom slutenvården har vi i dagsläget 5 akutgeriatriska vårdavdelningar i Huddinge (GAVA-platser finns på R74) där patienter vårdas med bla. Frakturer, infektioner, kol, hjärtsvikt, konfusion, kognitiv svikt, stroke/neurologiska sjukdomar etc. Kognitiva mottagningar drivs både i Huddinge och Solna där Solna erbjuder ett snabbspår för utvidgad minnesutredning. 

Vi står precis i startgroparna för att expandera och utöka våra team med ytterligare en GAVA (geriatrisk akutvårdsavdelning) med 10 enkelrum där fokus kommer vara infektion.  

Vi är intresserade av att träffa dig för att berätta om vår verksamhet och få möjlighet att veta mer om dig och dina önskemål om en blivande arbetsplats.  

Klicka här för att läsa mer om vår verksamhet och avdelningar.  

Vi erbjuder  

Att vara en del i vårt arbetslag kring PO "Den multisjuka sköra äldre" eller PO "Den åldrande hjärnan". 

En unik möjlighet att få vara med och starta upp GAVA med fokus på infektion alternativt arbeta inom det patientområde som intresserar dig lite extra. 

Tillsammans med dig vill vi skapa en stabil arbetsmiljö som samtidigt utgör en givande lärmiljö, använda befintlig erfarenhet/kompetens och få möjlighet att utvecklas. 

Du erbjuds individuell introduktion anpassad efter tidigare erfarenheter. 

Om tjänsten 

Om du är intresserad av att arbeta med geriatrik som ligger i framkant erbjuder Tema Åldrande inklusive GAVA många spännande karriärmöjligheter, både inom det kliniska arbetet och för dig med intresse för forskning. 

Det finns en pionjäranda med att skapa något nytt och att utveckla ett riktigt gott omhändertagande av de svårast sjuka patienterna. 

Möjlighet att hospitera och träffa framtida kollegor/chef finns. 

Vi söker 

Dig som tycker att detta verkar intressant och spännande. Vill vara med och starta upp, utveckla och driva verksamheten. Positiv, engagerad och som motiveras av syftet att ge god vård till den geriatriska patienten. 

Kvalifikationer 

Leg. Sjuksköterska. Meriterande med erfarenhet inom akutgeriatrik och/eller infektion. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Din ansökan ska innehålla:  

- CV  

- Personligt brev  

- Yrkeslegitimation  

- Bevis om specialistkompetens (i förekommande fall)  

- Utbildningsbevis  

Kontakta oss: 

Ann-Charlott Cederblad – HR Partner  

(ann-charlott.cederblad@sll.se) 

Karina Betancourt – Rekryteringspartner

(karina.betancourt-garzon@sll.se) tel. 08-517 782 51 

Urval sker löpande, välkommen med din ansökan! 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Vi expanderar och söker fler sjuksköterskekollegor till våra team inom Tema Åldrande!

Karolinska Universitetssjukhuset