medrek.se

logo

Vi ger dig en trygg start! Sjuksköterska, kom till Sabbatsbergsgeriatriken!

Ansök nu

Vi ger dig en trygg start! Sjuksköterska, kom till Sabbatsbergsgeriatriken!

Stockholms läns sjukvårdsområde , Sabbatsbergsgeriatriken

”Hos oss får du en unik variation i arbetet, genom att du både ansvarar för det snabba och akutgeriatriska vårdbehovet, samtidigt som du följer mer långtgående omvårdnadsinsatser. Vi erbjuder dig fart och fläkt i ett tempo som är lite lugnare än akuten helt enkelt."

Om jobbet

Som sjuksköterska hos oss jobbar du teambaserat med fysioterapeuter, arbetsterapeuter, kurator, logopeder, dietister, undersköterskor, läkare och överläkare. Vi tror på ett vårdnära och coachande ledarskap och har därför organiserat vår verksamhet på ett sätt som möjliggör ett lärande i vardagen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi har gemensamt. Till vår hjälp finns koordinator och utskrivningssamordnare. Vi vet att mångfald bland våra medarbetare är en styrka och tillsammans med dig, vill vi skapa värde för just vår patientgrupp!

Vårt erbjudande till dig

 • Du får en ordentlig introduktion och blir uppbackad i det dagliga arbetet av kunniga och erfarna kollegor.

 • När du landat i din roll, finns det goda möjligheter till fortsatt kompetensutveckling så som kvalitetsgrupper, mentorskap, högskolekurser, vidareutbildning och handledning/pedagogik.

 • Du kommer att möta många olika sjukdomsbilder med stort omvårdnadsbehov och hantera ett brett spektra av medicintekniska arbetsuppgifter. 

 • Du får arbeta med rehabilitering inom kirurgi, medicin, ortopedi, kognitivt svikt/demens sjukdomar.

 • Du får en bred kompetens genom att arbeta med avancerade bedömningar av våra sköra och multisjuka patienter.

Vem söker vi?

Du har ett trevligt bemötande till kollegor, patienter och anhöriga. Vi tror vidare att du har ett genuint intresse för att arbeta med just sköra äldre. Eftersom vi arbetar i team förutsätter vi att du har mycket god samarbetsförmåga och att du är tydlig i din kommunikation. Då växlande arbetstempo förekommer inom akutgeriatrik, behöver du vara trygg i dig själv och dina beslut, samt kunna prioritera i arbetet. Nyfikenhet och att våga utmana sig själv ser vi som positiva egenskaper, då vi har en arbetsmiljö där lärandet har en naturlig plats.

Legitimerad sjuksköterska är ett krav. Du skall också kunna uttrycka dig på svenska i tal och skrift. Andra språkkunskaper är meriterande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Det praktiska

 • Vi erbjuder fast anställning och bra villkor. Provanställning kan komma att tillämpas. 

 • Hel-/deltid, det som passar dig!

 • Friskvårdstimme och friskvårdsbidrag har vi självklart också!

 • Möjlighet till flex finns och vi följer också arbetstidsavtalet för sjuksköterskor inom regionen, vilket innebär att du får använda intjänad tid till antingen pengar, ledig tid eller pension.

 • Hälsosam schemaplanering där du går på fast schema antingen dag/kvällstid med  heltjänstgöring. Vi erbjuder även förtätad helg eller rotationsschema enligt arbetstidsavtalets modell. Denna schemaläggning genererar reducerad arbetstid för ökad återhämtning.

 • Individuell lönesättning.

 • Vi tillämpar registerkontroll före beslut om anställning samt nyanställningsundersökning.

Om arbetsplatsen

Vi på Sabbatsbergsgeriatriken är en trivsam klinik mitt i hjärtat av Stockholm som bedriver akutgeriatrisk vård. Det innebär att vi arbetar med utredning, behandling och rehabilitering av multisjuka äldre. Patienterna hos oss kommer från akuten, via ambulans, direkt från hemmet eller på remiss från husläkare. Intaget sker dygnet runt. Mer om oss hittar du på vår hemsida, klicka här!(öppnas i nytt fönster)

Intervjuer och tillsättning sker löpande så tveka inte med att skicka in din ansökan redan idag!

Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:
- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.
- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.
- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.

Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hälsa samt hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. Läs mer om SLSO här(öppnas i nytt fönster).

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm

 

Dela detta jobb

logo
Vi ger dig en trygg start! Sjuksköterska, kom till Sabbatsbergsgeriatriken!

Geriatrik, Stockholms läns sjukvårdsområde