medrek.se

logo

Vi söker 2 st sjuksköterskor till Råsvägen

Företag Forenede Care
Regioner
Utgår

2023-12-09

Ansök nu

Vi söker 2 st sjuksköterskor till Råsvägen

Forenede Care driver verksamheter inom vård- och omsorg i Sverige. Företaget är del i den familjeägda Forenede koncernen, ett av de största omsorgs- och serviceföretagen i Norden med totalt 9000 medarbetare. Att vara ett stort företag med det lilla familjeföretagets anda är viktigt för Forenede Care. Vi värnar om kvalitet och god miljö för både kunder, närstående, personal och uppdragsgivare.

Nu söker Forenede Care två engagerade sjuksköterskor till Råsvägen i Tranås.

Forenede Care  driver vård- och omsorgsboendet Råsvägen på uppdrag av Tranås kommun.

Råsvägen är ett nybyggt äldre- och demensboende som ligger naturskönt i ett villaområde och skogsbacke utmed Svartån.

På Råsvägen finns det 54 lägenheter i två våningar varav 36 lägenheter är avsedda för demensboende och 18 lägenheter för äldreboende. Totalt finns det sex avdelningar med nio lägenheter per avdelning.

Nu söker vi två engagerade sjuksköterskor som tillsammans med oss vill arbeta efter nationella värdegrunden och Forenede Cares vision ”Vi vill göra skillnad, för människor, för samhället och för framtiden”.

Vi arbetar i team bestående av omvårdnadspersonal, sjuksköterska, arbetsterapeut, fysioterapeut, Leva Livet inspiratör, samordnare och verksamhetschef.

Som Sjuksköterska på Råsvägen arbetar man dagtid måndag- fredag.

KVALIFIKATIONER:

Svensk legitimation som sjuksköterska, med erfarenhet och/eller specialistutbildning demens, somatisk, geriatrisk vård med mera.

Du tycker om att arbeta med äldre människor och behandlar alla med respekt och omtanke. Arbetet kräver att du har en god social förmåga, ser till den enskildes behov, är noggrann och ansvarstagande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du har lätt för att anpassa dig till nya situationer samt har ett gott bemötande och en god samarbetsförmåga. Att våga vara förebild till sina kollegor och ge rätt handledning vid behov.


För att du ska trivas med uppdraget krävs att du är prestigelös, självständig, ansvarsfull, lösningsfokuserad och har ett självklart engagemang och intresse för patientens bästa samt en vilja att bidra till en god arbetsmiljö.
 

ARBETSUPPGIFTER
Du ska kunna leda dig själv och arbeta självständig med sedvanliga sjuksköterskeuppgifter. Samtidigt ska du kunna se dig som en del av teamet. Du ansvarar, leder och planerar omvårdnadsarbetet under den tid du är i tjänst. Du bedömer och utför självständigt medicinska behandlings- och omvårdnadsinsatser samt följer upp och dokumenterar enligt gällande lagstiftning. Du har en helhetssyn där du förutom det fysiska även har fokus på det psykiska och sociala.

Tjänstgöringsgrad: 100% (önskas lägre tjänstgöringsgrad kan detta diskuteras)

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Arbetstid: Dagtid måndag-fredag.

Anställningsform: Tillsvidareanställning, provanställning på sex månader tillämpas enligt kollektivavtalet.

KRAV: Arbetet kräver att du kan uttrycka dig väl på svenska i både tal och i skrift.

Utdrag från belastningsregistret.

Kollektivavtal finns. Vi tillämpar individuell lönesättning.

Ansökningar kommer hanteras löpande.

ANSÖKAN

Välkommen med din skriftliga ansökan och CV.

KONTAKTPERSON

Anette Lundgren, Regionchef 

anette.lundgren@forenedecare.se

Tel 0706-04 10 35

Dela detta jobb

logo
Vi söker 2 st sjuksköterskor till Råsvägen

Forenede Care