medrek.se

Vi söker anestesisjuksköterskor till både Huddinge och Solna

Regioner
Utgår

2018-11-25

Ansök nu

Vi söker anestesisjuksköterskor till både Huddinge och Solna

Vi bedriver universitetssjukvård och är i SLL ensamutövare inom flera specialiteter som till exempel neurokirurgi, thoraxkirurgi, den mest avancerade gynekologiska kirurgin samt transplantationer.

Vi söker nu anestesisjuksköterskor till flera av våra verksamhetsområden där du kommer att få jobba med högspecialiserad sjukvård i världsklass. 

Som anestesisjuksköterska kommer du att arbeta i en stimulerande miljö med variation i arbetet där din arbetsmiljö präglas av spännande arbetsuppgifter, omväxlande tempo tillsammans med mycket kompetenta kollegor. Hos oss kommer du att få möjlighet att arbeta med högteknologisk avancerad anestesisjukvård med nära koppling till forskning och utveckling.  

Vi erbjuder 

Förutom att du kommer att få jobba med högkvalitativ och innovativ vård och alla de förmåner vi som universitetssjukhus kan ge så erbjuder vi dig en plats i vårt team där vi värdesätter dig som individ, där vi är inkluderande och omtänksamma och där vi hjälper varandra framåt. 

Vi jobbar fokuserat med ett delaktigt och närvarande ledarskap där vi ser individen och ser till att du får de bästa förutsättningarna till din fortsatta utveckling.  

Exempel på vad vi erbjuder inom utbildning och kompetensutveckling: 

- Skräddarsytt introduktionsprogram 

- Kontinuerlig kompetensutveckling genom föreläsningar och kurser 

- Möjlighet att hospitera alternativt arbetsväxla inom våra funktionsområden 

- Individuell kompetensutvecklingsplan  

Vi söker 

Hos oss är teamarbete otroligt viktigt och en förutsättning för att kunna utföra vårt arbete – vi hjälps åt, vi ser och bekräftar varandra och vi tror på en inkluderande arbetsmiljö. Därför tror vi att även du är en positiv person som aktivt vill bidra till vår gemenskap och vi ser det som en fördel om du trivs i en miljö där du får använda din flexibilitet, problemlösnings- och samarbetsförmåga.

Du är legitimerad sjuksköterska med en specialistutbildning inom anestesisjukvård. 

Inom flera av våra verksamheter garanterar vi ett multidisciplinärt omhändertagande 24 h om dygnet vilket innebär att vi både söker dig som vill jobba dag men också dig som vill jobba natt. 

Din ansökan ska innehålla: 

- CV 

- Personligt brev 

- Yrkeslegitimation 

- Bevis om specialistkompetens (i förekommande fall) 

- Utbildningsbevis 

Vi ser fram emot att få veta mer om dig och även att få berätta mer om hur vi kan bidra till din fortsatta utveckling som anestesisjuksköterska! 

Mer information om oss: 

Funktion Perioperativ medicin och intensivvård (PMI) är Karolinska Universitetssjukhusets samlade resurs för anestesi, operation, pre- och postoperativ vård och intensivvård för vuxna. PMI ansvarar också för tryckkammare (HBO) och smärtvård. Genom högkvalitativ och innovativ vård, starkt integrerad forskning och nära samverkan med övrig verksamhet bidrar PMI med specialistkompetens och metoder för bästa behandling av våra patienter. 

Trauma och Akutoperation i Solna - anestesi- och operationsverksamhet inom trauma, akut kirurgi, obstetrik, ortopedi och plastikkirurgi samt interventionell verksamhet. Trauma är ett av sjukhusets profilområden. 

 Buk, neuro och ÖNH-operation i Solna - anestesi- och operationsverksamhet inom högspecialiserad minimalinvasiv (t.ex. robotassisterad) samt öppen abdominell kirurgi, högspecialiserad ÖNH-kirurgi med inriktning på cancer samt högspecialiserad neuroanestesi och -operation där Karolinska är ensamutförare i SLL.

Neuroanestesi och operation innefattar även interventionella procedurer, som är ett profil- och fokusområde för Karolinska. 

Transplantation och Akutoperation i Huddinge - anestesi- och operationsverksamhet inom akut kirurgi, ortopedi, transplantation, obstetrik och interventionell verksamhet. Transplantation är ett av sjukhusets profilområden. 

Buk, ÖNH och Öppenvårdsoperation i Huddinge - anestesi- och operationsverksamhet inom högspecialiserad gynekologisk, urologisk, Öron, Näs och Hals samt övre gastrokirurgi. 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Kontakt

Eleonor Tengstedt Lind 
Omvårdnadschef, Buk, ÖNH, Öppenvårdsop i Huddinge
 08-58583523

Ann-Britt Johansson 
Vårdenhetschef Buk, neuro och ÖNH operation, Solna
 08-517 773 72
 ann-britt.j.johansson@sll.se

Erika Tärnblom 
Vårdenhetschef, Trauma och akut, ortopedi, plastik
 08-517 744 99
 erika.tarnblom@sll.se

Fackliga representanter
Vårdförbundet, Mira Nyberg, tel 08–585 80 352
Kommunal, Fredrika Holm, tel. 070-0856752
Vision, Pernilla Helmerssson, tel. 070-167 12 99
Läkarföreningen, Lars Gunnarsson, tel 08–517 701 25

 

Dela detta jobb

Vi söker anestesisjuksköterskor till både Huddinge och Solna

Karolinska Universitetssjukhuset