medrek.se

Vi söker dig, leg sjuksköterska till konsultuppdrag i Sthlm

Regioner
Utgår

2018-12-20

Ansök nu

Vi söker dig, leg sjuksköterska till konsultuppdrag i Sthlm

Vi söker
Dig som är legitimerad sjuksköterska till kommande konsultuppdrag i Stockholm med omnejd. Vi tror att du som söker drivs av att göra skillnad och har ett patientfokuserat arbetssätt.

Att snabbt kunna sätta sig in i nya uppgifter och miljöer samt tycka om att arbeta både självständigt likväl som i team ser vi är förutsättningar för att trivas i rollen. I ditt arbete är du trygg, professionell och värdesätter det personliga mötet.

Som konsult har du möjlighet till utvecklande och varierade uppdrag och kan många gånger styra över hur och när du vill arbeta.

Krav är goda kunskaper i svenska språket då det råder dokumentationskrav på arbetsplatserna.

Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för leg. sjuksköterska innefattar bland annat:
- Planering av omvårdnad
- Medicinering/administrera insulin
- Provtagning
- Medicinsk rond med läkare
- Samverkan med övrig vård- och paramedicinsk personal

Anställning
Du kommer att bli anställd som konsult för Vårdlänken Bemanning och Rekrytering med varierande arbetstider och tjänstegrad efter överenskommelse.

Som konsult erbjuds du konkurrenskraftig lön och intressanta uppdrag. Vi erbjuder även:
•Introduktion för att du så snabbt som möjligt ska komma in i din roll
•Regelbundna utvecklingssamtal med din närmaste chef
•Kontinuerlig coachning för att följa hur du når dina uppsatta mål
•Inbjudningar till seminarier och konsultträffar
•Friskvårdsbidrag

Det finns flera fördelar med att välja att arbeta som konsult för Vårdlänken. Som konsult kan du alltid känna dig trygg med att din konsultchef förstår dina och kundens behov, eftersom din konsultchef själv har varit verksam inom samma arbetsområde som du arbetar inom. Det finns stora möjligheter att själv få välja arbetsplats och arbetstider. Behöver du komma i kontakt med Vårdlänken utanför kontorstid, finns alltid en bemannad jourtelefon.

Vårdlänken är ett auktoriserat bemanningsföretag. Det innebär att Vårdlänken varje år genomgår en revision genomförd av Almega. I revisionen kontrolleras bland annat att Vårdlänken betalar de skatter och avgifter som Skatteverket beslutat och i övrigt har sunda finanser. Det ställs också krav på att Vårdlänken har gedigna ansvarsförsäkringar för sina konsulter som är ute på arbetsplatser.

Kollektivavtal är ytterligare ett krav som ställs för att få bli ett auktoriserat bemanningsföretag. Genom Vårdlänkens kollektivavtal kan du känna dig trygg i att Vårdlänken betalar in pengar till din tjänstepension från den allra första kronan som du tjänar in genom dina uppdrag hos Vårdlänken. Skulle du råka ut för en olycka i arbetet, eller till och från arbetet, kan du också känns dig trygg med att Vårdlänken har de olycksfallsförsäkringar som arbetsmarknadens parter har beslutat om.

Ansökan
Du är välkommen med din ansökan idag då intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag.

Om oss
Vårdlänken Bemanning och Rekrytering hyr ut och rekryterar kompetent och kvalificerad personal så som läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeuter, socionomer samt övrig vård- och omsorgspersonal.

Vi har över 20 års erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. Våra uppdragsgivare är både privata och offentliga aktörer inom hälsovård, sjukvård och omsorg över hela Sverige. Det gör oss till helhetsleverantör inom vård- och omsorgsområdet.

Läs mer om oss på vår hemsida www.vardlanken.se. Gå även in och gilla oss på Facebook www.facebook.com/vardlanken

Dela detta jobb

Vi söker dig, leg sjuksköterska till konsultuppdrag i Sthlm

Vårdlänken Bemanning & Rekrytering