medrek.se

Vi söker dig, sjuksköterska, som vill jobba med huvud, hud och halscancer.

Regioner
Utgår

2019-06-26

Ansök nu

Vi söker dig, sjuksköterska, som vill jobba med huvud, hud och halscancer.

Vill du arbeta med både kirurgi och medicin i patientflöde huvud halscancer?

Om tjänsten och vår verksamhet

Vi är en vårdavdelning för huvud- hud och halscancer. Här vårdas patienter som får kirurgisk- och onkologisk behandling eller har komplikationer till följd av sin behandling eller sjukdom. Vi har 16 vårdplatser för flödet. 
Du kommer att vårda både kirurg- och medicinpatienter, du börjar inom en inriktning för att sedan, när du är redo, gå vidare och lära dig mer om den andra gruppen patienter. 

Vi söker både dig som vill arbeta dag/kväll och dig som önskar att arbeta nattetid. Hos oss kan du få gå 3-skift, dag/kväll eller ständig natt.  
Våran arbetsgrupp består av läkare, receptionist, sjuksköterskor och undersköterskor. Nyutbildade samt erfarna. Specialistutbildade både sjuksköterskor och undersköterskor. 

Vi har en koordinator dagtid som organiserar inflödet samt eftervårdsarbete. Vi har en biträdande universtitetssjuksköterska som bistår med kompetenshöjande utbildningar. På avdelningen finns även en trakeostomisjuksköterska som bistår med kunskap/utbildningar av trachvård. På avdelningen växer även ett arbete med att få möjlighet till en rotationstjänst framöver för de som önskar. Något vi vill satsa på är möjligheter till karrärväxling utan att behöva byta arbetsplats.

Vi är en grupp under utveckling som måste växa. Vi håller på att forma vår arbetsgrupp och värdesätter en god arbetsmiljö och trivsel. Gemensamma aktiviteter hos oss är bland annat fredagsfika, frågesporter och AW´s.

Vi erbjuder dig: 
• Individuellt introduktionsprogram på 4-5 veckor (enligt önskemål)
• 20% av introduktionen består av utbildning och föreläsningar inom specifik omvårdnad för patientgruppen.  
• För dig som är nyexaminerad erbjuds du ett mentorskap under ett år av en specialistutbildad sjuksköterska. 
• Internföreläsningar för kompetensutveckling sker löpande. 
• Friskvårdbidrag / friskvårdstimme. 
• Du kan välja om du vill jobba enligt önskeschema eller efter en fast schemarad. 
• Dubbelt natt-ob. 

Vi söker dig som 
Vi söker dig som vill har roligt på arbetet tillsammans med dina kollegor och som tar ansvar för såväl patienter som kollegor. Vi vill trivas tillsammans och växa som arbetsgrupp! 

Kvalifikationer  
Krav: Legitimerad sjuksköterska. 
Meriterande: Du får gärna ha en specialistutbildning inom onkologi/kirurgi eller annan relevant specialistutbildning alternativt flerårig erfarenhet inom onkologi eller kirurgi. 
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.  I denna rekryteringsprocess arbetar vi med ett löpande urval.  

 

 

Vi ser fram emot att läsa din ansökan! 

Hälsningar Anja, Lisa och Anna, omvårdnadschefer

 
  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. För klinisk personal genomförs en hälsoundersökning innan nyanställning.

 
Tema Cancer är ett av de största av Karolinska Universitetssjukhusets teman. Tema Cancer bedriver sin verksamhet huvudsakligen i Huddinge och Solna, men har även verksamhet på Danderyds sjukhus. Tema Cancer har cirka 2 000 medarbetare och utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdom.  
Genom att arbeta med värdebaserad vård där multiprofessionella och multidisciplinära team samarbetar strävar vi efter resultat som gör skillnad för patienten. Vårt nära samarbete med Karolinska Institutet gör att vi även kan bedriva omfattande patientnära klinisk forsknings- och utbildningsverksamhet. 
 
Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!
 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Anja Fält Sjöberg 
Omvårdnadschef
contacticon phone 08-517 741 13
Anna Löwhagen Welander 
Omvårdnadschef
contacticon phone 08-517 755 24

Fackliga representanter
Vårdförbundet Expedition Solna, 08-517 729 68

Dela detta jobb

Vi söker dig, sjuksköterska, som vill jobba med huvud, hud och halscancer.

Karolinska Universitetssjukhuset