medrek.se

Vi söker dig, sjuksköterska, som vill jobba med huvud, hud och halscancer.

Ansök nu

Vi söker dig, sjuksköterska, som vill jobba med huvud, hud och halscancer.

Om tjänsten och vår verksamhet:

Vårdavdelningens patienter ingår i två teman, Tema Trauma & Reparativ medicin och Tema Cancer. Inom TRM ingår luftvägssjukdomar, skall-och ansiktssjukdomar och käksjukdomar. Inom Tema Cancer vårdas patienter inom huvud/hals/hudcancer Här vårdas patienter som får kirurgisk- och onkologisk behandling eller har komplikationer till följd av sin behandling eller sjukdom. Vi har 20 vårdplatser för flödet. 

Vi söker både dig som vill arbeta dag/kväll.

Vår arbetsgrupp består av både nyutbildade samt erfarna. Specialistutbildade både sjuksköterskor och undersköterskor.  Vi har en koordinator på dagtid som organiserar inflödet samt sköter eftervårdsarbetet. På avdelningen växer även ett arbete med att få möjlighet till en rotationstjänst framöver för de som önskar. Något vi vill satsa på är möjligheter till karrärväxling utan att behöva byta arbetsplats.

På avdelningen har vi även en klinisk omvårdnadsledare med ledarutbildning och lång erfarenhet av vårdyrket. Hon heter Elisabeth och kommer finnas som stöd för dig både under din inskolning och din anställning hos oss. Den kliniska omvårdnadsledaren ansvarar även bland annat för föreläsningar och internutbildningar på avdelningen samt samlar personalen till diskussion vid svårare patientfall. På fredagar kan dom som vill träna YOGA med Elisabeth på arbetstid. 

Vi som personalgrupp värdesätter en god arbetsmiljö och trivsel. Gemensamma aktiviteter hos oss är bland annat fredagsfika, frågesporter och AW´s.

Vi erbjuder dig: 
• Individuellt introduktionsprogram på 4-5 veckor (enligt önskemål)
• 20% av introduktionen består av utbildning och föreläsningar inom specifik omvårdnad för patientgruppen.  
• För dig som är nyexaminerad erbjuds du ett mentorskap under ett år av en specialistutbildad sjuksköterska. 
•Trygg inskolning med hjälp av klinisk omvårdnadsledare.
• Internföreläsningar för kompetensutveckling sker löpande. 
• Friskvårdbidrag / friskvårdstimme. 
• Du kan välja om du vill jobba enligt flexibelt eller efter en fast schemarad. 

Vi söker dig som vill har roligt på arbetet tillsammans med dina kollegor och som tar ansvar för såväl patienter som kollegor. Vi vill trivas tillsammans, fokusera på det positiva och växa som arbetsgrupp! 

Kvalifikationer  
Krav: Legitimerad sjuksköterska. 
Meriterande: Du får gärna ha en specialistutbildning inom onkologi/kirurgi eller annan relevant specialistutbildning alternativt flerårig erfarenhet inom onkologi eller kirurgi.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.  I denna rekryteringsprocess arbetar vi med ett löpande urval.  

Vi ser fram emot att läsa din ansökan! 

Hälsningar Anja, Lisa och Anna, omvårdnadschefer

 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. För klinisk personal genomförs en hälsoundersökning innan nyanställning.

 

Tema Cancer är ett av de största av Karolinska Universitetssjukhusets teman. Tema Cancer bedriver sin verksamhet huvudsakligen i Huddinge och Solna, men har även verksamhet på Danderyds sjukhus. Tema Cancer har cirka 2 000 medarbetare och utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdom.  

Genom att arbeta med värdebaserad vård där multiprofessionella och multidisciplinära team samarbetar strävar vi efter resultat som gör skillnad för patienten. Vårt nära samarbete med Karolinska Institutet gör att vi även kan bedriva omfattande patientnära klinisk forsknings- och utbildningsverksamhet. 

 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Vi söker dig, sjuksköterska, som vill jobba med huvud, hud och halscancer.

Karolinska Universitetssjukhuset