medrek.se

Vi söker dig som är sjuksköterska och vill bli en del av vårt team på Infektionsmottagning 2 Huddinge

Regioner
Utgår

2020-09-28

Ansök nu

Vi söker dig som är sjuksköterska och vill bli en del av vårt team på Infektionsmottagning 2 Huddinge

Vi erbjuder
På Infektionsmottagning 2 tar vi hand om patienter som lever med HIV. Här behandlar vi mer än 2000 patienter med ursprung från olika delar av världen och med blandad kulturell bakgrund.

I vårt teamarbete på mottagningen ingår läkare, kurator men också personal från specialistmödravård, beroendevård, psykiatri och ungdommottagning. 

Om tjänsten
Som sjuksköterska på infektionsmottagningen arbetar du självständigt parallellt med läkarmottagningen. Sjuksköterskans främsta arbetsuppgift är att samordna omvårdnadsinsatser med regelbundna patientbesök som består av provtagning och samtal om följsamhet till behandling, sexuell hälsa och livsstilsfaktorer.

Vi lägger stor vikt vid hälsofrämjande omvårdnad och utveckling.

Vi söker
Du som söker är en erfaren sjuksköterska som har lätt för att samarbeta och tycker om att arbeta i team men även kan arbeta självständigt. Du förväntas vara trygg med att prata om relationer, sex och sexualitet alkohol och droger, våld och hot i nära relationer och sociala/kulturella aspekter.

Är du intresserad av ett stimulerande arbete med många spännande möten med patienter som har olika behov och förutsättningar är du välkommen med din ansökan.

Kvalifikationer 
Krav:  

  • Legitimerad sjuksköterska med några års yrkeserfarenhet 

Meriterande:  

  • Erfarenhet från infektionssjukvård

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Tema Inflammation och Infektion är ett sjukhusövergripande tema som ansvarar för vård, forskning och utbildning inom flera internmedicinska specialiteter som endokrinologi, njurmedicin, gastroenterologi, lungmedicin samt infektionssjukdomar, reumatologi, hud och venereologi. Vården är organiserad i 17 patientflöden baserade på likartade diagnoser och omfattar ett 70-tal patientgrupper. 

I temat är alla 1 200 medarbetare viktiga och delaktiga i utvecklingen av vården. Tema Inflammation och Infektion har en stor öppenvårdsprofil med stark klinisk forskning och nära samarbete med specialistvårdscentra. 

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på vår hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset.

https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Dela detta jobb

Vi söker dig som är sjuksköterska och vill bli en del av vårt team på Infektionsmottagning 2 Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset