medrek.se

Vi söker dig som är sjuksköterska, specialistsjuksköterska eller barnmorska

Företag Region Sörmland
Regioner
Utgår

2023-01-31

Ansök nu

Vi söker dig som är sjuksköterska, specialistsjuksköterska eller barnmorska

Eskilstuna, Nyköping eller Katrineholm

Tillsammans är vi Region Sörmland!

Matchar vi dig?
Vi erbjuder dig som är legitimerad sjuksköterska, röntgensjuksköterska, specialistsjuksköterska eller barnmorska möjligheter till utveckling, flexibilitet att kombinera fritid och arbete samt en god hälsa. Här finns mer än vad du tror.
Till exempel:

  • Är du nyutexaminerad sjuksköterska introduceras du utifrån ett program som är framtaget för att du lättare ska komma in och känna dig trygg i din nya yrkesroll.

  • Möjlighet till individuell schemaplanering och arbetstidsförkortning gör att vi tillsammans skapar tillgänglig och kvalitativ sjukvård.

  • Vi erbjuder dig kompetensutveckling, till exempel kontinuerlig vidareutbildning på plats men också betald specialistutbildning och goda villkor för forskningsmöjligheter.

  • För dig som är erfaren finns möjlighet att arbeta som vårdledare; en senior stödkompetens till nya sjuksköterskor på enheten.

  • Chef- och ledarutveckling genom våra interna chefsprogram där du som framtida ledare eller befintlig ledare får möjligheten till att växa i ditt ledarskap.

  • Friskvårdsbidrag och andra fina förmåner.

  • Föräldrapenningtillägg under föräldraledighet.

Våra egenskaper
Vi är en trygg arbetsgivare med intresse för utveckling, forskning och god arbetsmiljö. Hos oss får du hela 7 500 kollegor runt om i hela Sörmland. Vi har snart helt nya högteknologiska sjukhus i Eskilstuna, Katrineholm och Nyköping med modern utrustning och möjligheter till nya arbetssätt.

Vill du veta mer?
Kom på besök hos oss! Och varför inte hospitera i någon av våra verksamheter?

Skicka ett mejl med dina kontaktuppgifter till oss så hör vi av oss: jobbahososs@regionsormland.se

Läs mer här om våra karriär- och utvecklingsmöjligheter för både dig som chef och medarbetare, samt anställningsförmåner: http://regionsormland.se/jobb-och-utbildning/karriar-utveckling/

Vi hoppas att du vill bli en av oss!
Välkommen att utveckla vår verksamhet tillsammans med oss. Skicka in din ansökan så snart som möjligt, då vi arbetar med löpande urval och intervjuer likaså tillträde/tillsättning av tjänster.

HR-specialist Eskilstuna/Katrineholm: Ellinor Olofsson, 072-083 04 61.
HR-specialist Nyköping: Sarah Bijelonja, 076-721 23 94.
jobbahososs@regionsormland.se
Fackliga företrädare söks via kontaktcenter, 0155-24 50 00.

Kom och jobba hos oss i Region Sörmland!

Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2023-01-31.

Förvaltning: Hälso- och sjukvården
Kommun: Eskilstuna, Katrineholm, Nyköping
Referensnummer: RLSV-22-997
Arbetstid: Tillsvidare, 100%, Tillträde enligt överenskommelse
Publicerat: 2022-11-17
Sista ansökningsdatum: 2023-01-31
Annonsansvarig: Platsannonsering

Vi har i vissa fall skyldighet att kontrollera om en person förekommer i misstanke- och eller belastningsregistret. Det kan ske på två sätt, endera begär regionen ut uppgiften själv eller också uppmanas du att begära ut utdrag för att kunna visa upp innan anställning. Vi begär i undantagsfall att du visar upp registerutdrag även vid tillsättning av andra tjänster än de som avses ovan. Blir du aktuell för anställning kommer du att informeras om vad som gäller för den tjänst du sökt.

Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.

Dela detta jobb

Vi söker dig som är sjuksköterska, specialistsjuksköterska eller barnmorska

Region Sörmland