medrek.se

Vi söker distriktssköterska/sjuksköterska till Lugnviks HC

Ansök nu

Vi söker distriktssköterska/sjuksköterska till Lugnviks HC

Arbetsplatsbeskrivning

Välkommen till oss på Lugnviks hälsocentral. Här får du jobba dagtid i en positiv miljö på en välfungerande och välbemannad hälsocentral. Du blir en del av ett nytt härligt och energiskt gäng som jobbar med patientens bästa i fokus.

Hos oss jobbar distriktsläkare, ST-läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor undersköterskor, sjukgymnast, PSE, barnmorskor, bvc-sköterskor, rehabkoordinator med flera. Vi har cirka ca 7900 listade patienter.
Som ett led i utvecklingen mot Nära Vård vill vi nu utöka vår bemanning för att bredda vårt uppdrag.

Arbetsbeskrivning

Att arbeta på Lugnviks HC i rollen som distriktssköterska innebär att arbeta med traditionellt förekommande arbetsuppgifter på en hälsocentral, så som mottagningsarbete, telefonrådgivning, service vid läkarmottagningen, viss akutverksamhet kan också förekomma. Att ha intresse för digitalisering och nya arbetssätt är meriterande då vårt uppdrag är att utvecklas inom dessa områden gällande digitala lösningar och Nära Vård. From årsskiftet skall vi även starta upp med hälsosamtal för vissa åldersgrupper vilket gör att vi till viss del måste utöka vår bemanning.
Vi har ett nära samarbete med Lits hälsocentral ffa under sommaren när vi slår ihop våra verksamheter

Kvalifikationer

Vill du vara med och utveckla framtidens primärvård? Välkommen till oss på Lugnviks hälsocentral. Då vi nu tar ett steg till i arbetet mot Nära Vård och skall erbjuda hälsosamtal from 2022 så behöver vi en ny medarbetare som kan vara med i uppstarten av detta arbete. Här får du jobba dagtid i en positiv miljö på en välfungerande och välbemannad hälsocentral. Du blir en del av ett härligt och energiskt gäng som jobbar med patientens bästa i fokus. Hos oss jobbar distriktsläkare, ST-läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor undersköterskor, sjukgymnast, PSE, barnmorskor, bvc-sköterskor, rehabkoordinator med flera. Vi har cirka ca 7900 listade patienter.

Legitimerad sjuksköterska, vidareutbildning som distriktssköterska eller att du läser till distriktssköterska samt tidigare erfarenhet av hälsosamtal asylsökande och nyanlända är meriterande

Vi söker dig som vill arbeta för en god primärvård med hög tillgänglighet och kvalitet.

Du har ett genuint intresse för människor och har patienten i fokus.

Vi värdesätter att du är engagerad och flexibel som person med en god samarbetsförmåga och vilja att vara med och utveckla verksamheten.

Vi förväntar oss att du tillsammans med dina kollegor bidrar med din kompetens och ett gott bemötande för att ge patienterna bästa möjliga vård. Du trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat då du har initiativförmåga och ansvarskänsla.

Andra uppgifter

Vi har gjort vårt val av rekryteringstjänster och avsäger oss vänligt men bestämt ytterligare erbjudanden.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Maria Sandström
Enhetschef Lit/Lugnviks hälsocentral
Telefon: 063-15 47 44
Email: maria.sandstrom@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Jane Knutsson

Telefon:
Email: jane.nilsson@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/745/2022
Sista ansökningsdag: 2022-09-30

Dela detta jobb

Vi söker distriktssköterska/sjuksköterska till Lugnviks HC

Region Jämtland Härjedalen- Hälso- och sjukvård