medrek.se

Vi söker distriktssköterskor/sjuksköterskor till Åre Hälsocentral för vintersäsongen 2022

Ansök nu

Vi söker distriktssköterskor/sjuksköterskor till Åre Hälsocentral för vintersäsongen 2022

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du kombinera ett omväxlande och utmanande arbete med äventyr? Välkommen till oss på Åre hälsocentral! Här arbetar vi som ett team och du möter patienter i alla åldrar vilket ger dig en spännande bredd i jobbet. Hos oss får du jobba mestadels dagtid i en positiv miljö på en expansiv ort mitt i fjällvärldens hjärta. Du blir en del av ett härligt och energiskt gäng som jobbar med patientens bästa i fokus. Området erbjuder stora möjligheter till rekreation, såsom skidåkning, fjällvandring och andra friluftsaktiviteter, eller bara möjlighet att uppleva total tystnad och stillhet.

Vi söker nu specialistutbildade såväl som grundutbildade sjuksköterskor inför vintersäsongen 2022/2023. Allra helst ser vi att du är utbildad distriktssköterska men vi har också behov av andra specialistsjuksköterskor eller dig som är grundutbildad sjuksköterska.

Arbetsbeskrivning

Som distriktssköterska/sjuksköterska hos oss utför du traditionellt förekommande arbetsuppgifter på en hälsocentral, så som mottagningsarbete, telefonrådgivning, service vid läkarmottagningen. Under vintersäsongen har vi också en stor del akut verksamhet framförallt mot mindre trauman och ortopedi, men även medicinska åkommor. Stor andel av våra besökare kommer på drop-in mottagning.

Under sommar och vintersäsonger förekommer arbete på kvällar och helger.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, eller specialistsjuksköterska med inriktning mot distriktssköterska med förskrivningsrätt. Vi välkomnar även ansökningar från sjuksköterskor med grundutbildning alt annan specialistutbildning. Du vill arbeta för en god primärvård med hög tillgänglighet och kvalitet. Du ska ha ett genuint intresse för människor och har patienten i fokus.

Vi värdesätter att du är engagerad och flexibel som person med en god samarbetsförmåga och en vilja att vara med och utveckla verksamheten.

Vi förväntar oss att du tillsammans med dina kollegor bidrar med din kompetens och ett gott bemötande för att ge patienterna bästa möjliga vård. Du trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat då du har initiativförmåga och ansvarskänsla.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Andra uppgifter

Urval och tillsättning sker löpande, så vänta inte med din ansökan.

Ordinarie enhetschef har semester och går ej att nå 2022-06-20 - 2022-07-17. Frågor om tjänsten kan besvaras efter den tiden.

Vi har gjort vårt val av rekryteringstjänster och avsäger oss vänligt men bestämt ytterligare erbjudanden.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: 2022-11-01 eller enligt överenskommelse. Omfattning: Heltid eller enligt överenskommelse.
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Peter Mähler
Enhetschef Åre Hälsocentral
Telefon: 073-0288783
Email: peter.mahler@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Erika Sundberg
Vårdförbundet
Telefon:
Email:

Ansökan

Referensnummer: Persr/523/2022
Sista ansökningsdag: 2022-10-02

Dela detta jobb

Vi söker distriktssköterskor/sjuksköterskor till Åre Hälsocentral för vintersäsongen 2022

Region Jämtland Härjedalen- Hälso- och sjukvård