medrek.se

Vi söker driven och engagerad verksamhetschef till Vinddraget i Gävle!

Regioner
Kategorier
Utgår

2021-03-02

Ansök nu

Vi söker driven och engagerad verksamhetschef till Vinddraget i Gävle!

Vi söker nu en verksamhetschef till Förenade Care Vinddraget i Gävle som har ett genuint intresse för god äldreomsorg med inriktning mot demens och erfarenhet av chefsbefattning inom området. Du har här möjligheten att skapa en verksamhet som sticker ut och gör skillnad för våra boende.

Vinddraget består av 64 lägenheter för äldre med omvårdnadsbehov, hälften av dessa är anpassade för personer med demenssjukdomar. Boendet ligger i stadsdelen Andersberg med lummiga omgivningar, fina promenadstråk samt närhet service,butik och restaurang.

Dina medarbetare kommer att vara omvårdnadspersonal, måltidsvärdinnor, Leva Livet-inspiratörer med team, arbetsterapeut, sjukgymnast/fysioterapeut, sjuksköterskor, biträdande verksamhetschef och vaktmästare. Som verksamhetschef kommer du att ingå i en ledningsgrupp som i dagsläget består av sex verksamhetschefer och en regionchef.

Som medarbetare i familjeföretaget Förenade Care arbetar du i en organisation där man vet att medarbetarna är företagets viktigaste resurs. Det är medarbetarna som har byggt upp den koncern vi är idag. Du kommer snabbt att märka att dina kollegor delar din entusiasm för vår verksamhet, och välkomnar dina idéer. Konstant utveckling är en av kärnorna i vår företagskultur, och kundernas behov står alltid i fokus.

Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för både kunder, närstående, personal och uppdragsgivare. Förenade Care är ISO-certifierat inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö. 

Vi erbjuder interna och externa utbildningar, friskvård samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vårt motto: Omtanke - Vänlighet - Service.

Ansvar och befogenheter 

Du har ansvar och befogenheter inom ramarna för verksamhetens budget samt är ytterst verksamhetsansvarig för den dagliga driften och verksamhetssystemet. 
I ditt uppdrag som verksamhetschef ingår:

  • externa kontakter och kontakt med myndighetspersoner. 

  • planering och genomförande av utbildningar i samråd med regionchef. 

  • att planera, utveckla och utvärdera verksamheten enligt gällande avtal, lagar och förordningar tillsammans med regionchef.                                                                                  

Du har ett nära samarbete med regionchefen som är din närmsta chef. Som verksamhetschef får du internutbildning inom Förenade Care i bl.a. arbetsrätt, digitala system, ISO-certifiering, avtal mm.

Kvalifikationer

Lämplig utbildning på högskolenivå, gärna leg. sjuksköterska, socionom med inriktning social omsorg eller motsvarande. Meriterande är vidareutbildning inom geriatrik, så som vård av äldre, samt utbildning och erfarenhet av ledarskap inom vård och omsorg i ledande ställning. 

Du har ett stort engagemang och intresse för äldreomsorg och du måste vara entreprenör i ditt synsätt att hitta nya vägar och möjligheter. 

Du ska ha gedigna kunskaper inom arbetsfältet och kunna utarbeta/utveckla kvalitetssystem i syfte att fortlöpande styra, följa upp, utveckla och dokumentera kvaliteten för att nå målen utifrån ett proaktivt synsätt. 

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper, som socialt hög kompetens samt förmåga att leda och samarbeta med såväl uppdragsgivare som medarbetare. 

Arbetstid/Varaktighet
Heltid. Tillsvidareanställning. 
Enligt kollektivavtal tillämpas 6 månaders provanställning.

Tillträde
Snarast

Lön
Marknadsmässig månadslön enligt ök.

Kontaktperson
Susanna Gerhard Regionchef 
Telefon: 0733-15 01 85

Ansökan
Välkommen med din skriftliga ansökan och CV.

Sista ansökningsdag 
Ansökningar behandlas löpande, där av inget sista datum för ansökan.

Vi undanber oss rekryteringshjälp.

Dela detta jobb

Vi söker driven och engagerad verksamhetschef till Vinddraget i Gävle!

Förenade Care AB