medrek.se

Vi söker en barnmorska till Huddinge!

Regioner
Kategorier
Utgår

2021-12-23

Ansök nu

Vi söker en barnmorska till Huddinge!

Referens nummer

2021/2827

Är du legitimerad barnmorska med erfarenhet av förlossning och eftervård? Har du dessutom genuint intresse för att vara med och utveckla framtidens förlossningsvård? Då är det kanske dig vi söker.

Vi söker nu nya barnmorskekollegor, både nyutbildade och erfarna.

I en satsning gjord från regionen, strävar vi nu efter att jobba med konceptet en födande, en barnmorska och för att nå till det målet behöver vi bli flera ! Vi arbetar med kontinuitet i hela vården kring förlossning och eftervård. Det betyder att du som barnmorska arbetar med både antenatal, förlossning samt eftervård. Det skapar en bred kompetens och förståelse för barnmorskans yrkesområde. På BB Huddinge Har vi ca 4700 förlossningar / år och är fördelat på tre nya moderna avdelningar. Här kan kvinnan exempelvis få smärtlindring med lustgas i eget badrum med badkar eller förlossningspool. Vi kan även erbjuda våra kvinnor vattenfödslar. Hos oss är kvinnan och familjen i centrum och vi vill verka för att kvinnan kan känna sig trygg och delaktig genom hela vårdprocessen.

Om tjänsten

Som barnmorska på BB Huddinge jobbar du med kvinnan på antenatalen, förlossningen och eftervården inom högspecialiserad vård. Vi arbetar i team kring de födande. Arbetsuppgifterna är varierande.

 • Bistå vid förlossningar, både vaginala och kejsarsnitt.

 • Ta emot kvinnor för induktion.

 • Kontroller på kvinnor som kommer på polikliniska besök.

 • Vårda kvinnor som av olika anledningar behöver vård innan födsel, tex prematura värkar, prematur vattenavgång, preeklampsi mm.

 • Eftervård-stötta vid amning, mobilisering efter operationer, stötta den nya familjen i anknytning samt förbereda dom inför hemgång.

Om BB Huddinge

På Karolinska Huddinge arbetar vi varje dag med många spännande patientgrupper och stor mångfald. Vi möter familjer och kollegor från världens alla kulturer. Vi har flera för Stockholm och Sverige unika verksamheter som HIV mottagning för gravida och Perinatal psykiatrisk enheten där vi har tvärprofessionellt samarbete med psykiatrin. Vi har också ett riksuppdrag inom fostermedicin samt projektet caseload midwifery , ”Min barnmorska”.

Hos oss finns det stora möjligheter till kompetensutveckling och att engagera sig i specialområden och förbättringsarbeten. Vi har ett öppet och utvecklande arbetsklimat i en framåtblickande verksamhet. Vi ligger i framkant gällande forskning och implementering av nya arbetssätt och satsar på kompetensutveckling för vår personal.

Vi arbetar i en lärande och forskningsvänlig miljö med fokus på både medicinsk och omvårdnadsforskning. Vi arbetar evidensbaserat och lägger stor vikt på vad den gravida och födande kvinnan önskar.

Vi söker

Vi söker dig som:

 • Arbetar bra med andra människor. Relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.

 • Är jobbfokuserad och söker aktivt utmaningar.

 • Tar ansvar för sin uppgift. Strukturerar själv sitt angreppssätt och driver sina processer vidare.

 • Har lätt för att anpassa sig till ändrade omständigheter. Kan snabbt ändra sitt synsätt och förhållningssätt. Ser möjligheter i förändringar.

 • Är lugn och kontrollerad i stressituationer eller pressade situationer. Behåller ett realistiskt perspektiv på situationer och fokuserar på rätt saker.

Vi kan erbjuda individuella scheman, Heltid eller deltid.

Kvalifikationer:

Krav:

 • Legitimation för barnmorska.

Meriterande:

 • Tidigare erfarenhet från förlossning och eftervård.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:

1. Personligt brev

2. CV

3. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)

- Yrkeslegitimation

Varmt välkommen med din ansökan!

 


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Hälsoprofessioner och kvinnohälsa
Tema Kvinnohälsa omfattar all verksamhet, såväl normal som högspecialiserad, inom reproduktionsmedicin, benign gynekologisk vård, graviditets-, förlossnings- och fostermedicinsk vård i både Huddinge och Solna. Vi har även ett nationellt högspecialiserat uppdrag inom fostermedicin.

Genom arbete med kvalitetsuppföljning, forskning, undervisning och utveckling strävar vi efter att vara ledande inom både medicin och omvårdnad på nationell och internationell nivå. Vi arbetar i team både på vårdgolvet och i ledningen.

Hälsoprofessioner; fysioterapeuter, kuratorer, dietister, logopeder och psykologer möter patienternas behov och skapar mervärde i samarbetet tillsammans med andra professioner inom sjukhusets alla teman och funktioner.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
Läs mer här(öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn

Vårdförbund

Telefon
Catarina.arnelo@regionstockholm.se

Dela detta jobb

Vi söker en barnmorska till Huddinge!

Karolinska Universitetssjukhuset