medrek.se

Vi söker en biomedicinsk analytiker till vårt forskningsteam inom leververksamheten på ME Övre Buk i Huddinge

Ansök nu

Vi söker en biomedicinsk analytiker till vårt forskningsteam inom leververksamheten på ME Övre Buk i Huddinge

Om oss
På Medicinska enheten Övre Buk på Karolinska Universitetssjukhuset bedriver vi specialiserad och högspecialiserad vård inom områdena leversjukdomar och levertumörer inom både medicin och kirurgi. Vårt mål är att erbjuda våra patienter en personcentrerad vård som präglas av att vi arbetar tillsammans i multidisciplinära och professionella team.

Inom området bedrivs translationell och klinisk forskning med stark internationell ställning i nära samarbete med Karolinska Institutet och andra svenska medicinska universitet. Forskningsverksamheten är integrerad med den kliniska verksamheten.

Om tjänsten
I dina arbetsuppgifter ingår att bistå och stödja leververksamheten inom leverområdet i arbetet kring translationell och klinisk forskning och bidra till att en hög kvalitet på akademiska studier upprätthålls. Din huvudarbetsuppgift är att tillsammans med forskningssjuksköterskor och undersköterska lokalt ansvara för biobankning och registrering av studieprover och delta i provtagning av patienter (forskningspersoner) i kliniska studier.

Du arbetar i team med läkare och övriga forskningssjuksköterskor på enheten samt andra enheter och forskare. Vidare kommer du att ha ett nära samarbete med forskargrupper vid Karolinska Institutet.

Möjlighet till vidareutbildning kommer att finnas.

Vi söker
Som person bör du och vara kvalitetsorienterad, ha goda kommunikationsfärdigheter, vara driven och ha god förmåga att uttrycka dig i skrift, både på svenska och engelska. Vi lägger stor vikt avseende noggrannhet och organisationsförmåga, god samarbetsförmåga och flexibilitet samt förmåga att kunna jobba självständigt inom ditt uppdragsområde.

Då tjänsten kännetecknas av teamarbete kommer de personliga egenskaperna att ha avgörande betydelse för anställningen.

Kvalifikationer 
Krav: Biomedicinsk analytiker, molekylärbiolog eller har annan likvärdig högskoleexamen inom relevant ämnesområde med flera års erfarenhet av och goda kunskaper om laboratorieverksamhet. Du behöver ha goda kunskaper i det svenska och engelska språket i tal och skrift.

Meriterande: Tidigare erfarenhet av arbete med forskning, biobankning och arbete på kliniskt laboratorium.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev (frivilligt)
- Yrkeslegitimation 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Kontroll av arbets- och uppehållstillstånd kommer att ske i samband med intervju.

Inom Tema Cancer utreds, behandlas och vårdas patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt patienter som inte har cancer, det vill säga godartade tillstånd, bland annat inom urologi, endokrinologi, hematologi och koagulation.

Tema Cancer är ett av de största av Karolinska Universitetssjukhusets teman och har ca 2000 medarbetare. Tema Cancer bedriver sin verksamhet huvudsakligen i Huddinge och Solna, men har även verksamhet på Danderyds sjukhus.

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på vår hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset. https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

OBS: Vi kommunicerar främst med e-post från vårt rekryteringssystem. För att säkerställa att alla mejl kommer fram rekommenderar vi följande:
- när du får bekräftelsemejl på din ansökan, spara avsändaren som kontakt
- se över dina filterinställningar för skräppost
- hålla utkik i din skräppost.

Dela detta jobb

Vi söker en biomedicinsk analytiker till vårt forskningsteam inom leververksamheten på ME Övre Buk i Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset