medrek.se

Diaverum är en världsledande leverantör inom njursjukvård. Vi bedriver verksamhet i 24 länder och erbjuder vård till över 40 000 patienter vid mer än 400 kliniker. Diaverum har idag dialyskliniker på fem orter i Sverige – Falköping, Nacka, Solna, Södertälje och Järfälla. Mer information hittar du om Diaverum på www.diaverum.com.

Kom och väx med oss!

Vi erbjuder:

Vi erbjuder en spännande och mycket utvecklande tjänst till dig som vill göra skillnad i våra patienters liv. Du kommer att bli en viktig del av ett mycket professionellt och engagerat team bestående av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor och biträden. Teamandan är stark och det är laget före jaget som genomsyrar arbetsklimatet på våra kliniker.

Arbetsuppgifter: 

I rollen som Biträdande Verksamhetschef har du i samråd med verksamhetschefen ansvar och befogenheter att leda teamet. Du kommer att arbeta som dialys-sjuksköterska men ha avsatt tid för utbildning och administration varje vecka. Under ca 1-2 års tid ger vi dig möjligheten att utvecklas i rollen genom utbildning, coachning samt praktiskt arbete enligt upprättad utbildningsplan. Du kommer även få en personligt anpassad introduktion där vi arbetar utefter Diaverums rutiner och processer tillsammans med din mentor.

Utbildning/Erfarenhet: 

  • Legitimerad sjuksköterska som har minst 2 års erfarenhet från att arbeta på en dialysavdelning. Du är nu redo för nästa steg i karriären och ska ha viljan och ambitionen att bli en av Diaverums framtida Verksamhetschefer.

  • Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och förmågan att leda och utveckla team samt viljan att arbeta med ständiga förbättringar.

Förmåner: 

  • Arbetstider mellan 7-19 (Dagpass eller kvällspass)

  • Klinikarbete måndag till lördag

  • Träningsmöjlgiheter till självkostnadspris fins i  samma hus.

  • Friskvård

  • Tillgång till vår interna utbildningsportal d.Academy

  • Kollektivavtalsanslutna

Vision 2025:

For Life!  Vi är det naturliga valet för anställda som arbetar inom njurvårdsjukvård.

Mission:

Göra det möjligt för våra medarbetare att leverera den bästa vården

Värderingar:

Kompetens, Passion & Inspiration

Är du intresserad av vara en del av ett team som formar framtidens njursjukvård?
Skicka ansökan idag inkluderat med möjligt startdatum via "Ansök nu".

Ditt förtroende är viktigt för oss. Är du nyfiken hur vi hanterar din data? Du hittar information på www.diaverum.com

logo

Vi söker en Biträdande Verksamhetschef till vår Dialysklinik i Järfälla

Företag Diaverum
Regioner
Utgår

2023-01-02

Ansök nu

Dela detta jobb