medrek.se

BESKRIVNING AV VERKSAMHETEN 

Vill du vara en del av  hemsjukvården som Förenade Care driver på uppdrag av Vellinge kommun? Vi söker en engagerad och ansvarstagande legitimerad arbetsterapeut gärna med erfarenhet från arbete i kommunal hälso- och sjukvård samt på vård- och omsorgsboende. 

För att lyckas i sitt arbete behöver du kunna samarbeta i tvärprofessionella team. Teamets uppgift är att bedriva hälso- och sjukvård inom kommunens ansvarsområde. I ditt arbete ska du samverka med sjuksköterskor, omvårdnadspersonal samt andra arbets- och fysioterapeuter. Du ansvara för handledning och delegering till omvårdnadspersonal samt vara ett stöd för övriga professioner i teamet. 

Vi erbjuder dig ett omväxlande och självständigt arbete där du får möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. 

Inom Vellinge kommun finns tre hemtjänst- hemsjukvårdsteam, Vellinge, Höllviken och Skanör samt fem vård- och omsorgsboende och LSS boende.

Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för både kunder, närstående, personal och uppdragsgivare. Vi erbjuder interna och externa utbildningar, friskvård samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vårt motto: Omtanke - Vänlighet - Service. Vi erbjuder konkurrenskraftig lön och förmånserbjudanden. 
Förenade Care är certifierat enligt ISO inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

ARBETSUPPGIFTER 
Som legitimerad arbetsterapeut är du med och skapar förutsättningar för patienten att leva ett så självständigt, delaktigt och meningsfullt liv som möjligt. Du kommer göra bedömningar av aktivitets- och funktionsförmåga samt utföra insatser såsom träning och behandling, utprovning och förskrivning av hjälpmedel samt arbeta preventivt för att upprätthålla god hälsa. Du arbetar såväl självständigt som tillsammans med kollegor och övriga yrkesgrupper. I ditt arbete ingår också att handleda och delegera personal samt att dokumentera enligt gällande lagar och föreskrifter, vi använder oss av journalsystemet Procapita.

Vid nyanställning erbjuds du individuell anpassad introduktion och extra stöd av kollega. I tjänsten ingår kvalitets-, arbetsmiljö- och miljöledningsarbete och du erbjuds utbildning i Förenade Cares ledningssystem.

KVALIFIKATIONER 
Svensk legitimation som arbetsterapeut

PERSONLIGA EGENSKAPER 
Vi söker dig med ett stort engagemang för uppdraget där du har patienten i fokus.  
Vi söker dig som är trygg i dig själv och bekväm med att arbeta självständigt och att handleda andra.

Du behöver ha förmåga att hantera flera saker samtidigt, utstråla lugn, vara tydlig, kommunikativ och lyhörd. 

Som person är du positiv, flexibel och tycker det är stimulerande med utveckling och förändring. De dagliga inplanerade arbetsuppgifterna kan hastigt förändras vilket gör att du behöver ha förmåga att snabbt kunna prioritera om och samtidigt ha ett professionellt och bra bemötande. För dig är det självklart att arbeta i team och du har lätt för att ta egna initiativ. 

Vi ser dig som en viktig person i vår verksamhet och lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 
Vi värdesätter socialt högkompetens samt förmåga att leda och samarbeta med såväl uppdragsgivare som patienter, närstående och medarbetare.

ERFARENHET KRÄVS

Ja

KRAV 
Du måste kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift samt ha datavana.
B-Körkort

ARBETSTID/VARAKTIGHET 

Heltid 40/40. Tillsvidareanställning. Enligt kollektivavtal tillämpas 6 månaders provanställning.

LÖN 
Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

TILLTRÄDE
Snarast eller enlig överenskommelse.

SISTA ANSÖKNINGSDATUM
2020-09-30
Ansökningar behandlas löpande.

ANSÖKAN
Välkommen med din skriftliga ansökan och CV.

KONTAKTPERSON 
Verksamhetschef
Christina Bull
Tel 040-42 57 40
christinabu@forenadecare.co

Vi söker en engagerad och driven arbetsterapeut till hemsjukvården Förenade Care i Vellinge kommun

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-09-30

Ansök nu

Dela detta jobb