medrek.se

VI söker en erfaren sjuksköterska till vår inskrivningsmottagning till Hjärta och Kärl Vårdavdelningen 2 i Solna

Regioner
Utgår

2020-08-09

Ansök nu

VI söker en erfaren sjuksköterska till vår inskrivningsmottagning till Hjärta och Kärl Vårdavdelningen 2 i Solna

Vi erbjuder

Ett professionellt, lärorikt och positivt arbete som sjuksköterska tillsammans med de bästa av kollegor inom ett unikt vårdområde. Hjärtkirurgi är högspecialiserad vård som bara bedrivs på några universitetssjukhus i landet. Här får du ett arbete med klassisk kirurgisk omvårdnad i kombination med kardiologisk vård. 

Om tjänsten

Vårdavdelning Hjärta Kärl 2 är en avdelning med Hjärtkirurgisk inriktning. Här vårdas patienter som genomgår olika hjärtkirurgiska ingrepp samt endovaskulära klaffinplantationer. Vi arbetar med en varierande och intressant patientgrupp i blandade åldrar med olika sjukdomar. Hos oss kan du lära dig mycket!

Som sjuksköterska på vår inskrivningsmottagning arbetar du i team tillsammans med undersköterska och  läkare. Du är ansvarig för och leder det dagliga arbetet. Arbetet innebär att skriva in patienterna preoperativt, informera patienter och anhöriga om operationen och vårdtiden efter operation.

Det förekommer att patienter kommer tillbaka på mottagningsbesök efter att det uppstått komplikationer efter ingreppet.

Det är viktigt att du tar ansvar för ditt eget arbete och är intresserad av förändringsarbete. Och att du arbetar för att patienterna får en god och säker omvårdnad.

Vi erbjuder:

  • Möjligheten till att arbeta med högspecialiserad vård på ett av Europas största universitetssjukhus   
  • Introduktionsutbildning med fem veckors inskolning.
  • Kompetensutveckling enligt kompetensstegen.
  • Du erbjuds att gå utbildningar inom kardiologi och hjärtkirurgi.
  • Kontinuerlig fortbildning kompetensutveckling i form av exempelvis föreläsningar inom området.
  • Möjlighet till att ansöka om personalbostad.   
  • Kvarstannandebonus: Kvarstannandebonus innebär 40 timmar extra i tidsbanken, som kan tas ut i ledighet eller pengar, om man jobbar mer än ett år.

Vi söker

Dig som är legitimerad sjuksköterska med minst 1 års erfarenhet av sjukvård, gärna inom kirurgi och med erfarenhet från mottagning eller inskrivningsmottagning

Vi söker dig som känner dig trygg i din yrkesroll och har en positiv grundinställning. Du bemöter patienter och kolleger med omtanke och respekt och bidrar med din kunskap och entusiasm.

En förutsättning för att klara arbetet är att du har förmågan att arbeta i ett högt tempo där du ena stunden fattar snabba beslut och i andra stunden håller en patient i handen för att sprida trygghet.
Det är viktigt att du har en god förmåga att samarbeta med andra liksom att du anser det viktigt att bidra till förändrings- och förbättringsarbete med patientens bästa i fokus.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Kvalifikationer 

Meriterande med hjärtsjukvård eller akut/kirurgisk verksamhet. Vi ser gärna sökande med magisterexamen eller högre då vi står i startgroparna att införa Karolinskas Kompetensmodell

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:

  1. Personligt brev
  2. CV
  3. Övriga bilagor ( bilagor bifogas i förekommande fall)

- Yrkeslegitimation

- Bevis om specialistkompetens

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Tema Hjärta Kärl och Neuro erbjuder vård till patienter med kardiovaskulära eller neurologiska sjukdomar. Vi bedriver specialiserad och högspecialiserad vård inom neurologi, neurokirurgi, kardiologi, kärlkirurgi och thoraxkirurgi. Vi är ensamutförare av thorax- och neurokirurgi i Region Stockholm och ett ledande center för exempelvis utveckling av minimalinvasiva metoder för patienter med hjärtsjukdom och stroke. En omfattande forskning, utbildning och utveckling inom stora sjukdomsgrupper såsom hjärtsvikt, kranskärlssjukdom, MS (Multipel skleros) och Parkinson pågår i vår verksamhet.

Våra cirka 1100 medarbetare arbetar i multiprofessionella team kring alla diagnoser inom kardiovaskulär och neurologisk vård. Temat tar emot mer än 100 000 patientbesök per år, och varje år genomförs ca 12 500 operationer varav 4 500 är akuta. Vården bedrivs både i Solna och Huddinge.

Samarbetet med andra vårdgivare nationellt och internationellt är en viktig del i vår verksamhet då vi som ledande center ofta behandlar patienter från andra län och länder. Vi samarbetar dessutom med engagerade patientföreträdare som medverkar i vårdens utvecklig och utformning.

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på våra hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset.

https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Kontakt
Åsa Jönsson 
Omvårdnadschef
contacticon phone 08-517 748 59
contacticon mobile 070-089 17 14

Fackliga representanter
Vårdförbundet. Eva Olsson, Ann-Louise Karlsson, 08-517 748 03

Referensnummer
171009

Dela detta jobb

VI söker en erfaren sjuksköterska till vår inskrivningsmottagning till Hjärta och Kärl Vårdavdelningen 2 i Solna

Karolinska Universitetssjukhuset