medrek.se

Vi söker en klinikkoordinator till vår klinik i Nacka

Regioner
Utgår

2021-11-30

Ansök nu

Vi söker en klinikkoordinator till vår klinik i Nacka

Beskrivning av tjänsten

GHP Specialisttandläkarna Nacka är en av landets största privata specialistkliniker för vuxentandvård. Kliniken är en etablerad remissinstans för avancerad tandvård och har funnits sedan 1985. Vi arbetar i helt nya lokaler, 1300 kvm, med toppmodern utrustning i vårdhuset Curanten i Sickla Köpkvarter, Nacka. Tillsammans med vårt integrerade laboratorium med 13 tandtekniker, är vi idag sammanlagt 52 personer som har ambitionen att leverera Sveriges bästa tandvård utifrån GHP´s ledord, ”Kvalitet genom specialisering”.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en klinikoordinator där du kommer ingå i vår klinikledning och arbeta aktivt tillsammans med klinikchef med att utveckla kliniken. Huvudsakliga uppgifter är att organisera det dagliga arbetet på kliniken som arbetsledare för 18 tandsköterskor, sköta viss schemaläggning, handlägga personalfrågor i samråd med klinikchef.

Vi söker dig som vill ha ett självständigt och omväxlande arbete. Vi ser gärna dig som en lojal, lyhörd och ansvarsfull person som behåller ditt lugn även i komplicerade situationer och har förmågan att skapa ett positivt klimat och fungerar i arbetsledande roll.

Du är aktiv i arbetet att leda och utveckla verksamheten och har en helhetssyn. Du är utvecklingsorienterad och ser möjligheter, samtidigt som din människosyn är humanistisk och ödmjuk. Du är en lagledare och din inställning är att problem är till för att lösas.

KVALIFIKATIONER

Vem är du?

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet som för oss betyder att du är strukturerad, har en god organisations- och kommunikationsförmåga samt är öppen och prestigelös. Du har även arbetat som tandsköterska några år.

Rekrytering sker fortlöpande. Vill du vara säker på att din ansökan handläggs så ombeds du söka snarast. Sista ansökningsdagen är 2021-11-30

Anställningsvillkor:

  • Anställningsform: Tillsvidare 40 timmar i veckan

  • Tillträde: Enligt överenskommelse

  • Lön: Individuell lönesättning

  • Utdrag från belastningsregistret kommer efterfrågas

  • Kollektivavtal finns

Dela detta jobb

Vi söker en klinikkoordinator till vår klinik i Nacka

GHP Specialty Care AB