medrek.se

Diaverum är en världsledande leverantör inom njursjukvård. Vi bedriver verksamhet i 24 länder och erbjuder vård till över 40 000 patienter vid mer än 400 kliniker. Diaverum har idag dialyskliniker på fem orter i Sverige – Falköping, Nacka, Solna, Södertälje och Järfälla. Mer information hittar du om Diaverum på www.diaverum.com.

Kom och väx med oss!

Vi erbjuder:

Spännande och mycket utvecklande tjänster till dig som vill göra skillnad i våra patienters liv. Du kommer att bli en viktig del av ett mycket professionellt och engagerat team bestående av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor och biträde. Teamandan är stark och det är laget före jaget som genomsyrar arbetsklimatet på vår klinik.

Arbetsuppgifter:

På vår klinik i Järfälla erbjuder vi hemodialys och bästa möjliga vård baserat på patienternas individuella medicinska behov och med stort fokus på att våra patienter skall känna sig delaktiga och involverade i sin behandling. Vi utför dialysbehandlingar på uppdrag av och i nära samarbete med våra beställare.

Här kombineras omvårdnad och medicinsk teknik och vi erbjuder dig ett varierande, utvecklande och spännande arbete, med möjlighet till vidareutbildning i njurmedicin. Den ena dagen är sällan den andra lik och du arbetar i varierande tempo i nära samarbete med erfarna kollegor.

Utbildning & erfarenhet: 

Legitimerad Sjuksköterska.

Det är mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet från att arbeta på en dialysavdelning, men du kan även ha lång erfarenhet av exempelvis akutsjukvård eller intensivvård och ha ett intresse för att utveckla dig inom dialys. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet samt förmågan att samarbeta i team. Alla nyanställda erhåller en personligt anpassad introduktion där vi arbetar utefter Diaverums rutiner och processer tillsammans med din mentor. Om du inte har erfarenhet av dialys erbjuds ca 8 veckors introduktion.

Förmåner: 

  • Arbetstider mellan 7-19 (Dagpass eller kvällspass)

  • Klinikarbete måndag till lördag

  • Nära kommunikationer

  • Friskvård

  • Tillgång till vår interna utbildningsportal d.Academy

Vision 2025:
For Life!  Vi är det naturliga valet för anställda som arbetar inom njurvårdsjukvård.

Mission:
Göra det möjligt för våra medarbetare att leverera den bästa vården

Värderingar:
Kompetens, Passion & Inspiration

Är du intresserad av vara en del av ett team som formar framtidens njursjukvård?

Skicka ansökan idag inkluderat med möjligt startdatum och till HR_Sweden@diaverum.com

Ditt förtroende är viktigt för oss. Är du nyfiken hur vi hanterar din data? Du hittar information på www.diaverum.com

logo

Vi söker en Sjuksköterska till vår Dialysklinik i Järfälla!

Ansök nu

Dela detta jobb