medrek.se

Vi söker en Specialistsjuksköterska med erfarenhet av intensivvård eller anestesi

Företag REMEO
Regioner
Utgår

2019-02-09

Ansök nu

Vi söker en Specialistsjuksköterska med erfarenhet av intensivvård eller anestesi

Vill du vara med och göra skillnad för patienter i behov av avancerad andningsvård och intensiv rehabilitering?

I Stora Sköndal vid Drevviken söder om Globen bedriver Linde Healthcare/AGA Gas AB sedan drygt fem år REMEO Stockholm. Det är en klinik för patienter i behov av avancerad andningsvård och intensiv rehabilitering med ett vårdkoncept som överbygger gapet mellan traditionell intensivvård, vårdavdelningen samt hemmet. Vi erbjuder våra patienter högkvalificerad vård och rehabilitering utanför den traditionella sjukhusmiljön. Lokalerna är nyrenoverade och har utformats för att bedriva modern sjukvård i en inbjudande hemlik miljö med möjligheter till träning, utevistelse och samvaro med anhöriga. Med start utifrån intensiv-/intermediärvård skapas en vårdplan följt av rehabilitering med det återgång till hemmet som det slutgiltiga målet. 

Dina arbetsuppgifter

Som specialistsjuksköterska inom intensivvård/anestesi är du högsta medicinska kompetens på kliniken jourtid i nära samarbete med kompetenta sjuksköterskor och undersköterskor. Hos oss får du individuellt anpassad inskolning, arbeta i en stimulerande miljö i trevliga lokaler och möjlighet att vara med och utveckla Sveriges första REMEO klinik.

Vården är teambaserad och som specialistsjuksjuksköterska vid REMEO Stockholm ingår du i ett vårdteam tillsammans med undersköterskor, sjuksköterska, läkare, fysioterapeut och arbetsterapeut där du aktivt deltar i omvårdnad och rehabilitering. Vi erbjuder dig utvecklingsmöjligheter i en helt ny vårdform där vi tillsammans gör skillnad för våra patienter. Vården strävar efter att vara personcentrerad där rehabilitering, vård och utskrivnings-planering skräddarsys efter varje patients individuella behov.  Enheten har för närvarande 10 patienter och koncentrerar sig på andningsstöd i form av syrgas, trach, invasiv- och noninvasiv ventilation i kombination med daglig intensiv träning.

Om dig

Du är specialistsjuksköterska inom intensivvård eller anestesi med minst 3 års erfarenhet.

Vi tror att du är nyfiken, gillar utmaningar och lockas av att arbeta i multiprofessionella team utanför den konventionella sjukvården. Du är engagerad, noggrann och trygg i din kompetens där du sätter patientens behov i fokus. Rollen ställer stora krav på god samarbetsförmåga och flexibilitet där du visar en god förmåga till att stödja och undervisa dina kollegor.

Som specialistsjuksköterska hos REMEO är du högsta medicinska kompetens på kliniken under jourtid i nära samarbete med kompetenta sjuksköterskor och undersköterskor. Naturligtvis har du alltid omedelbar tillgång till specialistkompetent läkare. Efter att ha arbetat en tid hos oss finns möjlighet att delta i en särskilt utformad fördjupningsutbildning för specialist-sjuksköterskor. Utöver det finns goda chanser till utökat ansvar och vidare utveckling.

Vi erbjuder 

Vi är stolta över REMEO, en arbetsplats med kompetenta och engagerade medarbetare, god gemenskap och möjlighet att påverka både arbetstider och arbetssituationen i övrigt. Vi har kollektivavtal med tjänstepension och erbjuder generösa ersättningar, 34 timmars arbetsvecka vid treskift och vid extra helgtjänstgöring, friskvårdbidrag och en rad rabatterade erbjudanden via förmånsportalen Benify. 

REMEO satsar på ledarskapet och cheferna får regelbunden coachning. Den högspecialiserade vård vi bedriver kräver kontinuerlig vidareutveckling av alla medarbetare och vi genomför flera internutbildningar och utvecklingsprojekt. 

Gå gärna in på våra hemsidor för att läsa mer om företaget. http://www.linde-healthcare.se http://www.remeo.se 

Ansökan

Vi kommer att hantera ansökningar löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt

För mer information kontakta

Vårdchef:

Titti Zarei +46 (0)70 278 34 42  titti.zarei@remeo.se

Facklig kontaktperson (Vårdförbundet):

Lisa Johansson: +46 (0)8 731 12 00  lisa.johansson@remeo.se

Observera att vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

Vi söker en Specialistsjuksköterska med erfarenhet av intensivvård eller anestesi

REMEO