medrek.se

Vi söker en Specialistsjuksköterska med erfarenhet av intensivvård eller anestesi

Ansök nu

Vi söker en Specialistsjuksköterska med erfarenhet av intensivvård eller anestesi

Om REMEO
REMEO är en klinik för patienter i behov av avancerad andningsvård och intensiv rehabilitering - ett vårdkoncept som överbygger gapet mellan intensivvård, allmän vårdavdelning och hemmet. Lokalerna i Stora Sköndal, vid Drevviken söder om Globen, är nyrenoverade och har utformats för att bedriva högkvalificerad sjukvård i en vacker, hemlik miljö med möjligheter till träning, utevistelse i den japanska trädgården och privat samvaro med anhöriga. När en patient kommer till REMEO skapas en vårdplan med fokus på att optimera patientens individuella förutsättningar till ett självständigt liv med god livskvalitet och återgång till hemmet.

Sedan februari 2019 ägs REMEO Stockholm av Rklinken. Tidigare ägare var Linde Group som har startat och drivit många REMEO-kliniker runt om i världen. Rkliniken är svenskbaserad och initierad av en före detta patient på REMEO. I bolaget finns en samlad kompetens av företagande, speciellt inom vårdsektorn, både i Sverige och internationellt. Rklinikens avsikt är att i nära samarbete med klinikens personal vidareutveckla det koncept som REMEO-kliniken står för idag som ett komplement till akutsjukvården/hemsjukvården.

Dina arbetsuppgifter
Som specialistsjuksköterska inom intensivvård/anestesi är du högsta medicinska kompetens på kliniken jourtid i nära samarbete med kompetenta sjuksköterskor och undersköterskor. Hos oss får du individuellt anpassad inskolning, arbeta i en stimulerande miljö i trevliga lokaler och möjlighet att vara med och utveckla Sveriges första REMEO klinik.

Vården är teambaserad och som specialistsjuksjuksköterska vid REMEO Stockholm ingår du i ett vårdteam tillsammans med undersköterskor, sjuksköterska, läkare, fysioterapeut och arbetsterapeut där du aktivt deltar i omvårdnad och rehabilitering. Vi erbjuder dig utvecklingsmöjligheter i en ny vårdform där vi tillsammans gör skillnad för våra patienter. Vården strävar efter att vara personcentrerad där rehabilitering, vård och utskrivningsplanering skräddarsys efter varje patients individuella behov.  Enheten har för närvarande 10-12 patienter och vi koncentrerar oss på andningsstöd i form av syrgas, trach, invasiv- och noninvasiv ventilation i kombination med daglig intensiv träning.

Om dig

Du är specialistsjuksköterska inom intensivvård eller anestesi med minst 3 års erfarenhet. Vi tror att du är nyfiken, gillar utmaningar och lockas av att arbeta i multiprofessionella team utanför den konventionella sjukvården. Du är engagerad, noggrann och trygg i din kompetens där du sätter patientens behov i fokus. Rollen ställer stora krav på samarbetsförmåga och flexibilitet såväl som vilja och kompetens att stödja och undervisa dina kollegor.

Som specialistsjuksköterska hos REMEO är du högsta medicinska kompetens på kliniken under jourtid i nära samarbete med kompetenta sjuksköterskor och undersköterskor. Naturligtvis har du alltid omedelbar tillgång till specialistkompetent läkare. Efter att ha arbetat en tid hos oss finns möjlighet att delta i en särskilt utformad fördjupningsutbildning för specialist-sjuksköterskor. Utöver det finns goda chanser till utökat ansvar och vidare utveckling.

Vi erbjuder
Vi är stolta över REMEO, en arbetsplats med kompetenta och engagerade medarbetare, god gemenskap och möjlighet att påverka både arbetstider och arbetssituationen i övrigt. Vi har kollektivavtal med tjänstepension och erbjuder generösa ersättningar, 34 timmars arbetsvecka vid treskift och vid extra helgtjänstgöring, friskvårdbidrag och en rad rabatterade erbjudanden via förmånsportalen Advinans.

REMEO satsar på ledarskapet och cheferna får regelbunden coachning. Den högspecialiserade vård vi bedriver kräver kontinuerlig vidareutveckling av alla medarbetare och vi genomför flera internutbildningar och utvecklingsprojekt.

Gå gärna in på vår hemsida för att läsa mer om företaget www.rkliniken.se

Ansökan

Vi kommer att hantera ansökningar löpande så skicka den gärna så snart som möjligt.

För mer information kontakta

Vårdchef:

Titti Zarei +46 (0)70 278 34 42  titti.zarei@remeoclinic.se

Facklig kontaktperson (Vårdförbundet):
Per Carlmalm +46 (0)70 484 33 10

Observera att vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

Vi söker en Specialistsjuksköterska med erfarenhet av intensivvård eller anestesi

REMEO