medrek.se

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningens uppdrag är att genom utbildning, praktik och arbete öka individens förutsättningar för att hitta ett arbete och bli självförsörjande. Vi har bland annat kommunens största samlade utbud av gymnasieutbildningar samt kurser för vuxna. Daglig verksamhet finns både som gruppverksamhet och som individuell verksamhet. Alla deltagare inom daglig verksamhet har ett personligt schema som ser olika ut beroende på deltagarens behov, förutsättningar och intressen. Inom alla våra verksamheter arbetar vi med tydliggörande pedagogik. Vi söker nu en stödassistenter till vår enhet Kadriljen. På Kadriljen stöttar och coachar vi våra deltagare som är vuxna personer med funktionsvarianter såsom utvecklingsstörning, förvärvad hjärnskada, autism och autismliknande tillstånd.

Arbetsuppgifter

Är du intresserad av att arbeta som stödassistent? Vi söker nu dig som har ett stort intresse och engagemang av att arbeta med personer med intellektuella funktionsvariationer. Som stödassistent ansvarar du för att följa det regelverk som gäller för social dokumentation och arbete med upprättande av genomförandeplaner samt uppföljning/utvärdering av individuella mål och delmål. Vi har ett lågaffektivt och respektfullt bemötande med fokus på deltagarens delaktighet och inflytande. Vår målbild på Kadriljen är att erbjuda en arbetsplats där vi med professionellt och respektfullt bemötande sätter deltagaren i fokus. Vi erbjuder deltagaren stimulans utveckling, meningsfullhet och gemenskap. Fångar vår målbild dig? Tveka inte att skicka in din ansökan!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Du har erfarenhet från autismspektrumområdet och även erfarenhet av pedagogiskt arbete med insyn i ett beteendevetenskapligt arbetssätt. Har du utbildning, kunskap eller erfarenhet av följande är detta meriterande: AKK, tydliggörande pedagogik, lågaffektivt bemötande, teckenspråk och/eller skapande i alla dess former. Du behöver ha en god samarbetsförmåga, vara kreativ, lyhörd för individens behov samt visa respekt och tolerans för de olika situationer som kan dyka upp i arbetet. Vidare behöver du kunna arbeta självständigt och strukturerat samt ta egna initiativ. Du agerar utifrån vår kommuns gemensamma värdegrund och är ett föredöme för andra medarbetare. Du uppmuntrar till delaktighet och kreativitet, visar personlig omtanke genom att ge stöd och genom att konfrontera i ett gott syfte, både för dina närmsta kollegor och för organisationen i stort. Genom ditt sätt att agera och kommunicera sprids detta förhållningssätt vidare i organisationen och skapar motiverade och kreativa kollegor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Omfattning
Deltid
Tillträde
Tillträde omgående eller enligt överenskommelse
Publicerad
2020-09-14
Ansök senast
2020-09-27

Upplysningar

  • Kenth Johansson, Enhetschef
    Telefon: 070 289 60 61
  • Lars-Ola Ludvigsson, Enhetschef
    Telefon: 070-683 72 85
  • Ronny Remse, Kommunal
    Telefon: 035- 13 80 78

Ansökan

Referensnummer
C41863 - 2020

Vi söker en stödassistent till daglig verksamhet

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-09-27

Ansök nu

Dela detta jobb