medrek.se

Vi söker en Undersköterska med erfarenhet av akutsjukvård

Företag REMEO
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-06-08

Ansök nu

Vi söker en Undersköterska med erfarenhet av akutsjukvård

Om REMEO
REMEO är en klinik för patienter i behov av avancerad andningsvård och intensiv rehabilitering - ett vårdkoncept som överbygger gapet mellan intensivvård, allmän vårdavdelning och hemmet. Lokalerna i Stora Sköndal, vid Drevviken söder om Globen, är nyrenoverade och har utformats för att bedriva högkvalificerad sjukvård i en vacker, hemlik miljö med möjligheter till träning, utevistelse i den japanska trädgården och privat samvaro med anhöriga. När en patient kommer till REMEO skapas en vårdplan med fokus på att optimera patientens individuella förutsättningar till ett självständigt liv med god livskvalitet och återgång till hemmet.

Sedan februari 2019 ägs REMEO Stockholm av Rklinken. Tidigare ägare var Linde Group som har startat och drivit många REMEO-kliniker runt om i världen. Rkliniken är svenskbaserad och initierad av en före detta patient på REMEO. I bolaget finns en samlad kompetens av företagande, speciellt inom vårdsektorn, både i Sverige och internationellt. Rklinikens avsikt är att i nära samarbete med klinikens personal vidareutveckla det koncept som REMEO-kliniken står för idag som ett komplement till akutsjukvården/hemsjukvården.

Dina arbetsuppgifter

Som undersköterska vid REMEO Stockholm ingår du i ett vårdteam tillsammans med sjuksköterskor, specialistsjuksköterskor, läkare, fysioterapeut och arbetsterapeut där du aktivt deltar i omvårdnad och rehabilitering. Hos oss får du individuellt anpassad inskolning, arbeta i en stimulerande miljö i trevliga lokaler och möjlighet att vara med och utveckla Sveriges första REMEO-klinik.

Vi erbjuder dig utvecklingsmöjligheter i en ny vårdform där vi tillsammans gör skillnad för våra patienter. Vården strävar efter att vara personcentrerad där rehabilitering, vård och utskrivningsplanering skräddarsys efter varje patients individuella behov. Enheten har plats för 10-12 patienter och koncentrerar sig på andningsstöd i form av syrgas, trach, invasiv- och noninvasiv ventilation i kombination med daglig intensiv träning.

Om dig

Du är utbildad undersköterska med minst 3 års erfarenhet av akutsjukvård.  Erfarenhet inom intensivvård är meriterande men inte ett krav. Vi tror att du är nyfiken, gillar utmaningar och lockas av att arbeta i multiprofessionella team utanför den konventionella sjukvården. Du är engagerad, har god samarbetsförmåga och sätter patientens behov i fokus. 

Vi erbjuder

Vi är stolta över REMEO, en arbetsplats med kompetenta och engagerade medarbetare, god gemenskap och möjlighet att påverka både arbetstider och arbetssituationen i övrigt. Vi har kollektivavtal med tjänstepension och erbjuder generösa ersättningar, 34 timmars arbetsvecka vid treskift och vid extra helgtjänstgöring, friskvårdbidrag och en rad rabatterade erbjudanden via förmånsportalen Advinans.

REMEO satsar på ledarskapet och cheferna får regelbunden coachning. Den högspecialiserade vård vi bedriver kräver kontinuerlig vidareutveckling av alla medarbetare och vi genomför flera internutbildningar och utvecklingsprojekt.

Gå gärna in på vår hemsida för att läsa mer om företaget www.rkliniken.se

Ansökan

Vi hanterar ansökningar löpande så skicka gärna din så snart som möjligt.

För mer information kontakta

Vårdchef Louise Claesson +46 (0)76 721 69 34, louise.claesson@remeoclinic.se

Facklig kontaktperson Kommunal Kenneth Larsson tel +46 (0)8 704 4440

Dela detta jobb

Vi söker en Undersköterska med erfarenhet av akutsjukvård

REMEO