medrek.se

Vi söker engagerad sjuksköterska till geriatriken

Regioner
Utgår

2018-08-31

Ansök nu

Vi söker engagerad sjuksköterska till geriatriken

Vi söker
Dig, erfaren leg.sjuksköterska med stort intresse av utvecklande uppdrag som konsult inom hemsjukvården och särskilt boende under sommar och höst. Att arbeta som sjuksköterskekonsult är fritt och lärorikt. Du bestämmer själv när och hur mycket du vill arbeta. Du är en driven och duktig sjuksköterska som är trygg både som person och i din profession samt har ett patientfokuserat arbetssätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vill du arbeta som konsult och vara med och påverka så tveka inte att ta dig an detta uppdrag!

Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för leg. sjuksköterska är bland annat: -Planering av omvårdnad -Medicindelning/administrera insulin -Provtagning -Medicinsk rond med läkare -Samverkan med övrig vård- och paramedicinsk personal

Anställning
Du kommer att bli anställd som konsult för Vårdlänken Bemanning och Rekrytering med varierande arbetstider och tjänstegrad efter överenskommelse.

Som konsult erbjuds du konkurrenskraftig lön och intressanta uppdrag. Vi erbjuder även:
• Introduktion för att du så snabbt som möjligt ska komma in i din roll
• Regelbundna utvecklingssamtal med din närmaste chef
• Kontinuerlig coachning för att följa hur du når dina uppsatta mål
• Inbjudningar till seminarier och konsultträffar
• Friskvårdsbidrag

Ansökan
Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Ansök genom att klicka på knappen ”Skicka ansökan”. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten var vänlig och kontakta kontaktpersonen för respektive annons. På vår hemsida http://vardlanken.se/lediga-jobb/ presenterar vi alla våra lediga uppdrag. Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.

Om oss
Vårdlänken Bemanning och Rekrytering hyr ut och rekryterar kompetent och kvalificerad personal så som läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeuter, socionomer samt övrig vård- och omsorgspersonal.

Vi har över 20 års erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. Våra uppdragsgivare är både privata och offentliga aktörer inom hälsovård, sjukvård och omsorg över hela Sverige. Det gör oss till helhetsleverantör inom vård- och omsorgsområdet.

Läs mer om oss på vår hemsida www.vardlanken.se. Gå även in och gilla oss på Facebook www.facebook.com/vardlanken

Dela detta jobb

Vi söker engagerad sjuksköterska till geriatriken

Vårdlänken Bemanning & Rekrytering